Adres en contact
Wintertuinlaan 22
2201 ZS Noordwijk
06 - 13 00 18 53 Stuur een mail

Kringloopwinkel De ‘Berghshop’ in Noordwijk
Wintertuinlaan 22

Werk of dagbesteding Vrije tijd Winkel

De Berghshop is niet alleen een kringloopwinkel. Het is tevens een dagbestedingslocatie voor jongeren. Zij kunnen hier hun werkcarrière op een veilige en veelzijdige plek starten.

Aan de kringloopwinkel zijn verschillende werkplaatsen verbonden waar jongeren ingekomen spullen opknappen en gereed maken voor verkoop in de winkel. In de kringloopwinkel treft u vele mooie goederen aan. Deze spullen worden door particulieren aan ons gratis gedoneerd.

Op afspraak haalt de Berghshop gratis uw witgoed, fietsen, televisies, meubels, huisraad, boeken, kleding en allerlei andere bruikbare goederen op in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Voorhout en Sassenheim.

U bent ook van harte welkom om uw spullen zelf bij ons te brengen. Dit kan bij onze winkel aan de Wintertuinlaan 22 in Noordwijk. U kunt hier terecht op: maandag t/m vrijdag van 10.00-16.00 uur. Kom langs of bel voor een afspraak: 06 - 13 00 18 53.

In Kringloopwinkel de Berghshop vindt u de mooiste spullen voor een nog mooiere prijs. Wij hebben een uitgebreide sortering van uiteenlopende goederen:

  • Meubelen
  • Bruin- en witgoed
  • Kleding en schoenen
  • Huishoudelijke artikelen
  • Speelgoed
  • DVD’s
  • Accessoires voor in huis/ de tuin
  • Fietsen

Bij inlevering worden de goederen aan een strenge selectie onderworpen zodat kwaliteit voor u is gewaarborgd. Kom binnenkort eens langs om te kijken of er iets voor u bij zit!

KRINGLOOP = DUURZAAMHEID

Kringloopwinkels in ons land leveren een veel grotere bijdrage aan het milieu dan vaak wordt gedacht. Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt voor ’s Heeren Loo. De doelstelling hierbij is het leveren van een duurzame bijdrage aan een schoner milieu

Contact

Kringloopwinkel de Berghshop
Wintertuinlaan 22
2201 ZS Noordwijk
Telefoon: 06 - 13 00 18 53
E-mail: berghshop@sheerenloo.nl

Neem contact op