Adres en contact
Nijverheidsstraat 7
3861 RJ Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden

Kringloopwinkel Goed Bezig in Nijkerk
Nijverheidsstraat 7

Werk of dagbesteding Winkel

Elke dag ga je met een grote glimlach naar je werk toe. Dat is niet voor niets. Bij kringloopwinkel Goed Bezig is de sfeer altijd leuk en gezellig. Samen met een team van harde werkers zorg jij ervoor dat alles goed verloopt. Met elkaar wordt ervoor gezorgd dat het pand van buiten en binnen er netjes uitziet, wordt de winkel dagelijks aangevuld met spullen en worden er nieuwe producten gemaakt in de werkplaatsen.

In het kort

Aan de Nijverheidsstraat 7 in Nijkerk is de kringloopwinkel ‘Goed Bezig’ gevestigd. In deze kringloopwinkel werken mensen met een verstandelijke beperking. De kringloop verkoopt onder andere kleding, huisraad, speelgoed, boeken en huisgemaakte producten.

De winkel 

Goed Bezig is voor de helft ingericht als winkel voor verkoop van diverse spullen, de andere helft van het pand is werkplaats en opslag. De spullen komen hier binnen en worden gesorteerd en geprijsd, daarna komen ze in de verkoop. Wij maken ook zelf producten om te verkopen in de winkel. Deze worden gemaakt door middel van hout- en/of metaalbewerking, kaarsen makerij of we maken zelf lampen. In de winkel is er een speciale cadeau hoek ingericht waar deze artikelen samen met andere leuke cadeauartikelen worden verkocht.

Omgeving

De kringloopwinkel staat op een industrieterrein in Nijkerk. Het centrum van Nijkerk ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook worden er elk jaar veel leuke activiteiten georganiseerd. 

Op loopafstand van de kringloopwinkel is een bushalte met bussen onder andere naar het station van Nijkerk en Harderwijk. Het station met treinen naar Zwolle en Utrecht Centraal staat aan de rand van het centrum.

Voor wie?

In de kringloopwinkel werken ongeveer 30 enthousiaste medewerkers met een verstandelijke beperking. Zij vinden het leuk om met klanten in contact te zijn. Voor degene die dat minder prettig vinden zijn achter werkplekken die rustiger zijn.

Open

Wij zijn geopend van 10.00-16.00 uur voor klanten. Cliënten zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-16.00 uur welkom.

Telefoonnummer: 088 - 036 93 74
Wij zijn ook te bereiken via social media
Instagram: @kringloop.goed.bezig
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/kringloop.goed.bezig/

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op