Praktische info
Nijverheidsstraat 7
3861 RJ Nijkerk
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Kringloopwinkel Goed Bezig in Nijkerk
Nijverheidsstraat 7

Werk of dagbesteding Winkel

Wij zijn gesloten in verband met corona

Elke dag ga je met een grote glimlach naar je werk toe. Dat is niet voor niets. Bij kringloopwinkel Goed Bezig is de sfeer altijd leuk en gezellig. Samen met een team van harde werkers zorg jij ervoor dat alles goed verloopt. Jij geeft gebruikte spullen weer een tweede leven.

In het kort

Aan de Nijverheidsstraat 7 in Nijkerk is de kringloopwinkel ‘Goed Bezig’ gevestigd. In deze kringloopwinkel werken mensen met een verstandelijke beperking. De kringloop verkoopt onder andere kleding, meubels, speelgoed en boeken. Naast het verkopen van gebruikte goederen, verzorgt Goed Bezig ook (kleine) verhuizingen.

De winkel 

Goed Bezig is voor de helft ingericht als winkel voor verkoop van alle spullen. De andere helft is werkplaats en opslag. De spullen komen hier binnen en worden klaargemaakt voor verkoop. De kringloopwinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur.

Omgeving

De kringloopwinkel staat op een industrieterrein in Nijkerk. Het centrum van Nijkerk ligt op 10 minuten loopafstand. Daar zijn voorzieningen zoals winkels, restaurants en cafetaria’s. Ook worden er elk jaar veel leuke activiteiten georganiseerd.

Op loopafstand van de kringloopwinkel is een bushalte met bussen onder andere naar station van Nijkerk en Harderwijk. Het station met treinen naar Zwolle en Utrecht Centraal staat aan de rand van het centrum. 

Voor wie?

In de kringloopwinkel werken ongeveer 30 enthousiaste medewerkers met een verstandelijke beperking. Zij vinden het leuk om met klanten in contact te zijn.

Gesloten

Wij zijn gesloten in verband met corona.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op