Adres en contact
Hoefweg 2
6717 LS Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Kringloopwinkel Restore Ede
Duurzaam werken op Hoefweg 2

Werk of dagbesteding

De Restore is een winkel die echt alles verkoopt. Hierdoor doe en leer je iedere dag weer wat anders! Je bent ook nog duurzaam bezig, want alle spullen zijn tweedehands! De ene keer help je een klant, de andere keer ben je spullen aan het sorteren. Je controleert speelgoed of je leert werken met een naaimachine in het textielatelier. Er is genoeg leuks te doen!

In het kort

De Restore is een winkel waar tweedehands spullen verkocht worden. Cliënten van 's Heeren Loo kunnen hier leren en werken. De duurzame winkel wordt druk bezocht door klanten uit de hele regio rondom Ede. Er worden onder andere meubels, kleding, speelgoed en huisraad verkocht. Naast het werken in de winkel hebben  we een kleine ruimte ingericht als textielatelier. Hier maken we kleine textielproducten en we voeren reparaties uit. Kom je eens kijken?

Voor wie

Bij de Restore kunnen 8 cliënten werken tussen de 16 en de 67 jaar met een WMO- of WLZ-indicatie. Het is belangrijk dat je mobiel bent, graag met je handen werkt, vriendelijk bent naar anderen en om kunt gaan met plotselinge veranderingen in het werkprogramma.

Daarnaast ben je gemotiveerd om te leren werken. Ook vind je het leuk om sorteerwerk te doen en kun je zowel samen als zelfstandig werken. Lijkt dit je wat? Dan heten we je graag welkom bij de Restore!

Ons aanbod

We bieden een inclusieve leerwerkplek voor als je graag in een winkel wilt werken. Daarnaast zou je ook kunnen helpen bij het maken van kaarten, kleine textielproducten en reparatiewerk. Het is een plek waar je veel mensen ontmoet en waar je ook lekker aan de slag kunt gaan. Denk aan het sorteren van kleding, speelgoed uitzoeken, producten prijzen maar ook schappen leeghalen, schoonmaken en weer inrichten.

De omgeving

De Restore kun je vinden in Ede-zuid. Het zit vlak bij de Kenniscampus en bij het Hoekelumse Bos. Je kunt er makkelijk parkeren, zowel met de auto als de fiets. Kom je met het openbaar vervoer? De bus stopt om de hoek. De winkel zelf heeft twee verdiepingen. Beneden vind je bijvoorbeeld meubels, boeken, servies en fietsen.  Boven kun je bijvoorbeeld speelgoed, kleding en spelletjes vinden. Er is ook een magazijn en een textielatelier. In de toekomst willen we ook een koffiecorner maken.

Contact

Bezoekadres

Restore Ede
Hoefweg 2
6717 LS Ede

Openingstijden

Kom je bij ons werken? Dan kun je op doordeweekse dagen bij ons werken van 9.00 - 15.30 uur. Voor winkelend publiek is de winkel van maandag tot vrijdag open van 10.00-17.30 uur en op zaterdag tot 17.00 uur.

Neem contact op