Kinderboerderij op woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp
Essenhout 30

Vrije tijd Werk of dagbesteding

Yes, vandaag mag je de varkens eten gaan geven! Vind je ze stiekem ook niet gewoon heel schattig in plaats van vies? Ze laten zich graag over de kop kroelen, als ze ten minste goedgehumeurd zijn. En jouw dag op de boerderij is voorlopig nog niet voorbij: raap de eieren van de kippen bij elkaar of klets gezellig met de ezels als je ze kunt verstaan. Natuurlijk moet er af en toe ook een hok schoongemaakt worden, maar geef toe: een dagje op de boerderij voelt allesbehalve als werken!

In het kort

De kinderboerderij, die onlangs is geopend, heeft vier dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Het hertenkamp biedt ruimte aan vijf herten. Er is een paardenweide waarin Fjorden en Tinkers verblijven. Voor de cliënten op Noorderhaven is er op de boerderij ook dagbesteding. Bewoners kunnen de dieren te eten geven, de hokken schoonmaken en wanneer ze willen een aai of een knuffel uitdelen.

Adres en contact
Essenhout 30
1787 RG Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Wat valt er op de boerderij te beleven?

De kinderboerderij, die onlangs is geopend, heeft vier dierenverblijven voor kleinvee, geiten, varkens en ezels. Het hertenkamp biedt ruimte aan vijf herten. Er is een paardenweide waarin Fjorden en Tinkers verblijven. Voor de bewoners van woonzorgpark Noorderhaven is er op de boerderij ook dagbesteding. Bewoners kunnen de dieren te eten geven, de hokken schoonmaken en wanneer ze willen een aai of een knuffel uitdelen.

Omgeving

De kinderboerderij ligt op terrein Noorderhaven, een afgeschermde, groene locatie waar je vele andere woningen van ’s Heeren Loo vindt. Op het terrein staan verder onder andere een supermarkt, huisarts, tandarts en manege.

De omgeving heeft uitstekende voorzieningen wat betreft openbaar vervoer. Vlak achter het terrein vind je een bushalte. 

Voor wie?

De kinderboerderij is vrij toegankelijk voor alle bewoners van Noorderhaven, maar mensen uit de omgeving zijn altijd welkom. De boerderij is het hele jaar door zeven dagen per week geopend.

Adres

Essenhout 30
1787 RG
Julianadorp

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op