Adres en contact
Kwartel 12-14
9781 XK Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Bedum vlakbij Groningen
Kwartel 12-14

Wonen

In het kort

Kwartel 12-14 is een woning waar mensen van alle leeftijden met een verstandelijke beperking welkom zijn. We stemmen de zorg en begeleiding goed af per bewoner. We werken met een dagelijkse routine, die voor de bewoners erg belangrijk is. Op de woning heerst een prettige sfeer. Er is altijd ruimte voor gezelligheid.

De woning

Kwartel 12-14 is een nette woning met een gezamenlijke woonkamer, eetkamer en keuken. Je hoeft je op deze woning geen zorgen te maken over rommelige medebewoners; jij hebt je eigen slaapkamer, toilet en badkamer. Er is een gezamenlijke badkamer met een bad aanwezig. In de tuin staan twee schommels die door alle bewoners gebruikt mogen worden. Ook zijn er aan de voor- en achterkant van het huis terrassen, waar je lekker van de zon kunt genieten.

Omgeving

De woning staat in de wijk Ter Laan in Bedum, waar je verschillende andere woningen en voorzieningen van ’s Heeren Loo vindt.

Midden in de natuur

Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. Alle slaapkamers hebben uitzicht op een paar weilanden en een nieuwe woonwijk, maar ook een fietstocht tussen de weilanden is prima te doen. In de buurt zijn een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is een zwembad.

Het centrum 

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum van Bedum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts. Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in de stad Groningen op 10 kilometer afstand.

Dagbesteding

Het dagactiviteitencentrum is op loopafstand of met de bus bereikbaar. Hier kun je bijvoorbeeld gezellig een feestje vieren met de buurtbewoners.

Interesse in begeleid wonen bij ons?

De groep bewoners op Kwartel 12-14 is momenteel erg gevarieerd. Er wonen jongeren, volwassen en senioren, mannen en vrouwen. De problematiek en wensen van de bewoners verschillen. Hierdoor kunnen zij elkaar onderling goed helpen en heerst er op de groepswoning een prettige sfeer. Zou je graag deel willen uitmaken van deze prettige groep, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Kwartel 12
9781 XK
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op