Adres en contact
Kwartel 2
9781 XK Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Bedum
Kwartel 2

Wonen

In het kort

Kwartel 2b is een woning voor mensen met een matige of ernstige verstandelijke beperking in combinatie met moeilijk verstaanbaar gedrag.

De cliënten op de woning hebben veelal een autismespectrumstoornis en een laag sociaal emotioneel niveau. Kwartel 2b is een huiselijke woning waarbij veel groepsmomenten zijn. De deuren in de woning zijn overdag open en in de nacht gesloten.

De woning heeft acht grote studio's met eigen sanitair en keuken en een grote woonkamer met keuken. Daarnaast bevindt de gedeelde snoezelkamer zich op 2b.

Er zijn drie begeleiders aanwezig per dienst, waarvan één begeleider één op één zorg geeft. Daarnaast is er een wakende nachtdienst op het nabijgelegen kantorencomplex.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op