Adres en contact
Kwartel 4-6
9781 XK Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Bedum
Kwartel 4-6

Wonen

In het kort

Op de groepswoning op Kwartel 4-6 is 24 uur per dag begeleiding aanwezig voor volwassenen met een verstandelijke beperking. De begeleiding is zoveel mogelijk één op één. De bewoners komen niet graag voor verrassingen te staan, vandaar dat we een vaste dagstructuur hier erg belangrijk vinden. Voor bewoners die veel behoefte hebben aan rust, wordt op de woning een vorm van dagbesteding aangeboden.

Ruimte voor jezelf

Op deze groepswoning hoef je je geen zorgen te maken over je privacy. Als bewoner heb je je eigen slaapkamer, waar je je even terug kunt trekken als je een moment voor jezelf nodig hebt. 

Voor de momenten waarop je wel behoefte hebt aan gezelschap is er de gezamenlijke keuken. Hier wordt op vaste momenten samen gegeten en gedronken. Ook de douche en wc worden gedeeld. Kwartel 4-6 is een gesloten woning, wat betekent dat alle deuren op slot zijn.

Een oase van rust

De groepswoning staat in de wijk Ter Laan in Bedum, vlakbij verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vanuit de tuin kijk je uit over de landerijen. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken. Verder is er vlakbij een zwembad.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts.

Dagbesteding is op loopafstand of met de bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt. Beklim de Martinitoren of ga een dagje winkelen in één van de gezellige winkelstraten.

Wie wonen hier begeleid?

Op Kwartel 4-6 wonen volwassenen met een matig tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben zij allemaal een vorm van gedragsproblematiek. Er wonen hier zowel mannen als vrouwen van verschillende leeftijden.

Adres 

Kwartel 4-6
9781 XK
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op