Adres en contact
Kwartel 8
9781 XK Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Kwartel 8
Kwartel

In het kort

Op de groepswoning op Kwartel 8-10 zijn volwassenen met een verstandelijke beperking welkom. De begeleiding staat er 24 uur per dag klaar om te zorgen voor een veilige en prettige sfeer. Voor bewoners die behoefte hebben aan extra rust, wordt op de woning ‘s middags een vorm van dagbesteding aangeboden.

Over de woning

Op deze groepswoning kun je je terugtrekken op je eigen slaapkamer wanneer je behoefte hebt aan rust. De woning heeft een gezamenlijke keuken waar elke dag samen gegeten en gedronken wordt. Ook de douche en wc worden gedeeld.

Kwartel 8-10 is een gesloten woning, wat betekent dat alle deuren, kasten en badkamers op slot zijn.

De omgeving

De groepswoning staat in de wijk Ter Laan in Bedum. Vlakbij vind je verschillende andere woningen en dagbestedingen van ’s Heeren Loo. Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is er een zwembad. Ook zit er in de wijkraad een vertegenwoordiger van de cliënten van ’s Heeren Loo. Die helpt jou om je leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts.

Dagbesteding is op loopafstand of met de bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt.

Wie wonen hier begeleid?

Op Kwartel 8-10 wonen volwassenen en senioren met een matig tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben zij allemaal een vorm van gedragsproblematiek. Ze houden over het algemeen niet van verrassingen, vandaar dat ze baat hebben bij een vaste dagstructuur.

Adres

Kwartel 8-10
9781 XK
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op