Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 24
7325 BB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Laan van Groot Schuylenburg 24
Laan van Groot Schuylenburg

Vandaag komt de kapper langs op de groepswoning. Jij weet al hoe je je haar wil hebben: het mag lekker kort deze keer. Je bent blij met het resultaat. Je laat je nieuwe kapsel vol trots aan je medebewoners zien. Dat is het voordeel van samenwonen: er is altijd wel iemand in voor een praatje of een kop koffie. En als je even geen zin hebt in gezelschap, is er gelukkig je eigen slaapkamer. Daar kun je na een lange dag heerlijk tot rust komen.

In het kort

De groepswoning is bedoeld voor mannen met een lichte verstandelijke beperking. Overdag is de begeleiding aanwezig. ’s Nachts maken we gebruik van bewegingssensoren. Heb je ergens hulp bij nodig, dan komt de nachtzorg zo snel mogelijk. Er worden op de woongroep regelmatig activiteiten georganiseerd. Natuurlijk kunnen de bewoners zelf ook initiatief nemen als het om hun daginvulling gaat.

De woning

In deze woning heeft iedereen een eigen slaapkamer. Daar kom je niet alleen om te slapen. Je hebt er ook de luxe van tv-aansluiting en WiFi. Je kunt via je telefoon of laptop dus altijd even een berichtje sturen naar je ouders.

De badkamer deel je met één andere bewoner. Verder maken alle bewoners gebruik van een gedeelde keuken, gemeenschappelijke woonkamer en gezellige voor- en achtertuin. Je fiets kun je kwijt in de schuur.

Kapper en pedicure aan huis

Op deze groepswoning komt de kapper elke zes weken langs. Doe eens gek met je haar! De echte ijdele bewoners kunnen zelfs gebruikmaken van een pedicure.

Groot Schuylenburg en omgeving

Het terrein

Je vindt onze woning op het terrein Groot Schuylenburg tegenover een voetbalveldje. Op het terrein wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt er altijd wel iemand vinden om een praatje mee te maken. Verder vind je er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Dagbesteding

Op Groot Schuylenburg is er voor iedereen wel passende dagbesteding. Ga bijvoorbeeld helpen in de fietsenwinkel of de Spar. Ook in de spelotheek of de papierwinkel kunnen de medewerkers altijd extra hulp gebruiken.

Dagje uit

Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul. Vergeet ook de Veluwe niet: wandelen, fietsen of wellness, het is allemaal mogelijk.

Wie wonen hier?

Op de Laan van Groot Schuylenburg wonen mannen in de leeftijd van 39 tot 68 jaar. Zij hebben een lichte verstandelijke beperking. Daarnaast laten de meeste bewoners moeilijk verstaanbaar gedrag zien. Een aantal van hen heeft autisme. Alle bewoners nemen deel aan dagbesteding.

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 22
7325 BB
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op