Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 410
7325 BT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Laan van Groot Schuylenburg 410
Laan van Groot Schuylenburg

Heb je een ernstige meervoudige beperking en zoek je een fijne plek om te wonen of te logeren? Een plek waar de begeleiders precies weten hoe ze jou kunnen begeleiden? Kom dan eens kijken op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Daar zijn meerdere woningen waar we je je thuis kunt voelen.

In het kort

In de woning aan Laan van Groot Schuylenburg 400-410 staat de begeleiding 24 uur per dag klaar. Er wonen jongeren met een ernstige meervoudige beperking. Doordeweeks nemen zij allemaal deel aan dagbesteding. In overleg met ouders of verwanten geven we de zorg en begeleiding vorm.

Zo kun je wonen

De woning voor 7 jongeren en jongvolwassenen, die veel zorg nodig hebben, staat in het woonzorgpark Groot Schuylenburg. De woning heeft veel extra’s om het voor jou zo prettig mogelijk te maken: een snoezelruimte met waterbed en een speciale badkamer met bad en sterrenhemel.

Overdag ben je samen met de andere bewoners in de ruime, lichte woonkamer en ruime keuken. Daar koken en eten jullie, luisteren jullie muziek en doe je andere gezellige dingen. Bij mooi weer kun je lekker naar buiten in de grote afgesloten tuin met uitzicht op de kinderboerderij. Doordeweeks ga je overdag naar een dagbesteding op het woonzorgpark.

De begeleiders op de woning staan van 7.00 tot 23.00 uur voor je klaar. ’s Nachts waken we over je met een inluistersysteem, zodat er altijd snel een begeleider bij jou is, als je hulp nodig hebt.

De voordelen van een woonzorgpark

Het park is helemaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is weinig verkeer en er zijn veel voorzieningen. Naast de dagbesteding, zijn de tandarts, huisarts en fysiotherapeut dichtbij. Op het park kun je ook naar de kinderboerderij en de brasserie.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op