Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 71-75-79
7325 BB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan van Groot Schuylenburg 71

Wonen

In het kort

Op Laan van Groot Schuylenburg 71 wonen mensen met ernstige en meervoudige beperkingen. De bewoners zijn in de leeftijd van 50 tot en met de 80 jaar. Ieder heeft weer zijn eigen vraag. We hebben bewoners die veel lichamelijke zorg nodig hebben, maar ook bewoners met gedragsproblematiek.

Groot Schuylenburg

Woning en begeleiding

Op de woning wordt de woonkamer en keuken gedeeld. Iedere bewoner heeft zijn of haar eigen slaapkamer met een (gedeelde)badkamer. Er is 24uursbegeleiding. Overdag is er begeleiding op de woning aanwezig en 's nachts is er de nachtzorg. Alle bewoners hebben dagbesteding. We kijken per dag wat er binnen de mogelijkheden van de bewoners liggen met een goede afwisseling tussen de activiteiten en rustmomenten.

De omgeving

De woning heeft een eigen tuin, deze grenst aan die van de buren waar wij nauw contact mee hebben en samenwerken. We zijn een open afdeling, maar er staat wel een schutting om de tuin. De bewoners kunnen dus zelfstandig op pad gaan. De woning bevindt zich op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Hier vindt je verschillende faciliteiten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op