Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 75
7325 BB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Laan van Groot Schuylenburg 75
Laan van Groot Schuylenburg

In het kort

Op de woning van Laan van Groot Schuylenburg 75 wonen oudere cliënten vanaf 60 jaar, met zowel ernstige verstandelijke beperkingen als lichamelijke beperkingen.

Begeleiding

De begeleiding is gericht op het bieden van een fijne oude dag. Hierbij richten wij ons op stabiliseren, begeleiding en verpleging bij achteruitgang. Dat wil zeggen begeleiden naar wat de cliënt nog zelf (aan)kan. Wij bieden een veilige huiselijke sfeer met een goede balans tussen rust en activering kijkend naar ieders eigen wensen en gewoontes. Wij werken vanuit de methode Perspectief (Vlaskamp). Daarbij hebben wij veel ervaring op het gebied van diverse gezondheidsklachten, palliatieve en terminale zorg. Er is de hele dag begeleiding vanuit de woning en in de nacht is er nachtzorg.

Woning

De woning bestaat uit een gemeenschappelijke woonkamer, een keuken, een snoezelruimte. Er zijn vijf slaapkamers met twee badkamers, waarvan twee aparte slaapkamers hun eigen badkamer hebben. De woning is uitgerust met diverse hulpmiddelen, deze zijn gericht op cliënten met lichamelijke beperkingen. Er is een plafond tillift systeem door de hele woning, er zijn diverse waterbedden, een fauteuil, zitzakken e.d.

Op de woning heerst een rustige gezellige sfeer. Wij koken samen met de cliënt. De eetmomenten zijn gezamenlijk en ook worden er activiteiten vanuit de woning gedaan. Cliënten worden betrokken bij huishoudelijke en andere activiteiten.

Omgeving

Aan de weg naar het Vierhuis, ter hoogte van de Klokkentoren, ligt de woning. Daarom werd vroeger het ook wel Klokkenpad genoemd. De woning is omgeven door een tuin met een eigen houten huisje erin, zodat cliënten onder diverse weersomstandigheden gebruik kunnen maken van de tuin. Wij maken gebruik van een tuin aan de voor- en achterkant welke goed aangepast zijn op cliënten in een rolstoel. In de binnentuin worden er regelmatig gezamenlijke activiteiten gedaan. De woning ligt centraal, vlak bij het hoofdgebouw zodat je makkelijk binnendoor naar andere disciplines kan zoals de medische of paramedische dienst. Ook zitten we dicht bij de Brink. Er is interne dagbesteding, waar veel cliënten gebruik van kunnen maken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op