Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 79
7325 BB Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Laan van Groot Schuylenburg 79
Laan van Groot Schuylenburg

In het kort

Laan van Groot Schuylenburg 79 (klokkepad 1) is een gezellige woning met verschillende cliënten met de leeftijd tussen de 50 en 85 jaar. We hebben vele verschillende ziektebeelden. Zo hebben wij cliënten met een meervoudige beperking maar zijn er ook cliënten met gedragsproblematiek. We willen voor alle cliënten een zinvolle dagbesteding. Zo kijken we per dag wat er binnen de mogelijkheden van de cliënten ligt en hebben we een goede afwisseling tussen activiteiten en rustmomenten.

De woning

De woning heeft een gezamenlijke woonkamer en keuken. Iedere cliënt heeft zijn of haar eigen slaapkamer, met een (gedeelde) badkamer.

BegeleidingWij als Laan van Groot Schuylenburg 79 (Klokkepad 1) gaan voor samen 100%. We staan voor goede zorg en aandacht. Aandacht voor samenwerking, eigen regie en kwaliteit, maar vooral aandacht voor jou. Wij doen er alles aan om een veilig en vertrouwd thuis te creëren, zo kunnen cliënten zichzelf zijn. De cliënt staat altijd centraal en wij luisteren naar elkaars wensen. Iedereen wordt gewaardeerd en in zijn eigen waarde gelaten. We maken gebruik van de kennis en ervaringen van cliënten, familie, verwanten en collega's. We staan open voor feedback, zijn eerlijk en vertrouwen op elkaar. Op deze manier blijven we leren en in ontwikkeling om zo de cliënten de beste zorg en ondersteuning te bieden.

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 79
7325 BB
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op