Adres en contact
Lageweg 4
4443 RE Nisse
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in Nisse
Lageweg 4

Wonen

In het kort

De Lageweg is een zelfstandige, gesloten woonlocatie en is landelijk gelegen ligt ten zuiden van Goes. In deze verbouwde woonboerderij is plek voor 12 mensen, allemaal hebben een eigen kamer en eigen sanitair.

De woning

Er zijn appartementen op de begane grond als wel op de eerste verdieping. Er is 1 gezamenlijke woonkamer en een centrale keuken waar voor iedereen gekookt wordt. Dagcentrum Lageweg is in hetzelfde pand aanwezig en biedt voor een aantal van de bewoners overdag een programma aan. De andere bewoners gaan overdag naar een externe locatie voor dagbesteding of hebben een eigen dagprogramma. 

Voor wie 

Op de locatie Lageweg wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op