Adres en contact
Landweg 23
2681 VZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Landweg 23
Landweg

Op de Landweg is de omgeving zo mooi groen, dan wil je elke dag wel een wandeling maken. Gelukkig kan dat, samen met de begeleiding. Soms gaan jullie dan ook langs de kinderboerderij, daar kun je fijn de dieren aaien. Je geniet hier echt zo van!

Jij hebt een vast ritme nodig, dit krijg je bij de Landweg. Jullie eten samen, en op de dagbesteding doe je altijd wat jij het leukst vindt. Op dezelfde manier, zodat je weet hoe het moet. In deze prachtige omgeving krijg jij de hulp die jij nodig hebt!

In het kort

Landweg 19, 21, 23 en 25 zijn woonruimtes met 24-uursbegeleiding. Hier is ook voor iedereen dagbesteding. We zorgen voor duidelijkheid bij activiteiten en een vast dagritme. Alle bewoners krijgen individuele begeleiding, ook komen we elke dag met de groep samen. Landweg 27 is een bijzondere dagbesteding. De dagbesteding is laagdrempelig en is open tussen 9.30 uur en 15.30 uur. Als je bij ons komt, kijken wij naar wat jij aankunt.

De omgeving

Landweg 19 tot en met 27 staan op het terrein Het Westerhonk (woongebied Polanen). Het is een prachtig ruim opgezet en groen terrein. Onder andere zijn er een kinderboerderij, een speeltuin, een luchthal en een kerk. Ook zijn er genoeg leuke plekken om wat te eten of te drinken. Het Westerhonk ligt in Monster en is bereikbaar met de auto en bus 31.

Wie wonen hier op de groepswoning?

Op Landweg 19 wonen zeven cliënten met een ernstige verstandelijke beperking, tussen de 39 en 57 jaar. Landweg 21 is een groep van zes ouder wordende bewoners die minder mobiel worden. Een cliënt woont in een appartement op dezelfde verdieping. Nummer 23 is een woongroep bestaande uit zes cliënten van tussen de 26 en 40 jaar met ernstige verstandelijke beperkingen. De groep op Landweg 25 bestaat uit zes bewoners van 22 t/m 49 jaar met moeilijk verstaanbaar gedrag. Er wordt gewerkt vanuit Triple C en geef me de vijf.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op