Adres en contact
Landweg 5
2681 VZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Landweg 5
Landweg

De Landweg is een mooie groene omgeving vlak bij de kust, daar wil je elke dag wel een wandeling maken of een stukje fietsen. Gelukkig kan dat, samen met de begeleiding, of deels zelfstandig over het woonpark Het Westerhonk. De ene dag ga je dan ook langs de kinderboerderij, de andere dag ga je koffiedrinken in het restaurant. Zo heb je elke dag plezier in het leven.

Jij bent op zoek naar een zinvol ritme elke dag, wat je voldoening geeft en aansluit bij jouw behoefte. De begeleiding helpt je met de dingen die je niet helemaal zelfstandig kan, de ene dag gaat dat beter dan de andere dag. De begeleiding past zich daarbij aan jou aan. En natuurlijk gaat het wel eens fout en gebeurt er iets, maar dan staat de begeleiding voor je klaar. Samen zorgen we ervoor dat het de volgende keer wel een succes ervaring wordt. Op deze manier groeit je zelf vertrouwen en kan je steeds meer zelfstandig.

In het kort

Landweg 1 t/m 13 in Monster zijn 6 woningen met 24-uurs begeleiding. De woningen zijn bedoeld voor mensen met een ernstige tot lichte verstandelijke beperking en bijkomende problematiek. Op de bovenste verdieping van het gebouw zijn ook twee appartementen om te kunnen doorstromen naar het semi-zelfstandig wonen. Het dagelijkse ritme geeft duidelijkheid en zorgt voor rust. We houden rekening met de wensen van bewoners en hun familie, maar doen wel mee in de groepsdynamica en houden ons aan de huisregels.

De omgeving

Het gebouw staat in een mooie groene omgeving. Rondom het gebouw zijn nog twee appartementencomplexen waar ook mensen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen wonen. In het midden van de drie appartementencomplexen is een groot grasveld met wat bomen. Hier kun je heerlijk picknicken of bijvoorbeeld een potje voetballen. In de omgeving vind je een zwembad, een restaurant en een kinderboerderij.

De Landweg is onderdeel van woonzorgpark Het Westerhonk. Hier vind je vele andere woon- en zorglocaties van 's Heeren Loo.

Voor wie

Op de Landweg 1-11 woon je met mensen van alle leeftijden: tussen de 25 en 65 jaar. Bij een aantal bewoners komt autisme voor, sommigen hebben een rollator of een rolstoel. Op Landweg 1 en 3 wonen mensen die zeer ernstig verstandelijk beperkt zijn met moeilijk verstaanbaar gedrag. Op huisnummers 5-11 wonen vooral mensen met een lichte tot matige verstandelijk beperking met soms agressie en/of psychiatrische problematiek. We werken volgens de visie Trippel C, dat heeft altijd het doel om een zo normaal mogelijk leven te ervaren. We Leren door succes ervaringen zelfvertrouwen op te bouwen en zelfzorg te vergroten. Bewoners gaan meestal naar de dagbesteding buiten het gebouw. Mogelijkheden voor dagbesteding buitenshuis zijn onder andere de boerderij, het restaurant en andere zingevende activiteiten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op