Adres en contact
Landweg 6
2681 VZ Monster
Contact opnemen Direct aanmelden

Landweg 6
Landweg

Het is woensdag, dus muziekavond. Jullie verzamelen bij het huis en gaan op weg. Met zijn allen gaan jullie zitten in de zaal. De pianist begint te spelen, wat is dat mooi. Je geniet van de warme klanken. Na het concert gaan jullie weer naar huis, na een kopje thee met de begeleiding ga je weer slapen in je heerlijke bedje.

In het kort

De woningen aan Landweg 2 tot en met 14 liggen op het terrein van Het Westerhonk. De woningen bevinden zich in een nieuw appartementengebouw met de naam Weide. We kijken wat jij wel kunt en begeleiden jou op jouw niveau. We zorgen hierbij voor structuur en een huiselijke sfeer waarin je jezelf zo goed mogelijk kunt ontplooien.

Aangepaste woningen

De woningen zijn allemaal gelijkvloers, sommige zijn op de begane grond en andere zitten hierboven. Iedereen heeft een eigen kamer met douche en toilet. In elk huis wonen zes mensen. De benedenwoningen hebben een tuin en de woningen op de etages hebben een balkon. Elke woning heeft een woonkamer en een keuken. Het meubilair is aangepast aan de behoefte van de bewoners. Voor de veiligheid zijn sommige ruimtes afgesloten. Je kunt de woningen in met een rolstoel.

Diverse voorzieningen en activiteiten

Op de hoofdlocatie Het Westerhonk zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, kledingwinkel, restaurant en kerk. Het terrein ligt in een bosrijke omgeving en is op loopafstand van het strand. Ideaal dus voor een dagje uitwaaien!

Soms gaan we uit eten, en één keer per maand is er op woensdagavond muziek. We organiseren verder nog tal van activiteiten zoals een filmclub, het zomerfeest en de kerstreis.

Voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking

Op Landweg 2 tot en met 14 hebben bewoners verschillende culturele achtergronden en leeftijden. Zij hebben een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Er zijn ook woningen bij voor oudere mensen. Een aantal bewoners heeft een stoornis binnen het autistisch spectrum en matige tot ernstige gedragsproblemen. Sommige bewoners hebben ook een lichamelijke beperking.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op