Adres en contact
Lange Zandstraat 80
7412 CK Deventer
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid zelfstandig wonen in Deventer
Lange Zandstraat 80

Wonen

Je komt net terug van je werk en gaat nog even langs de supermarkt. Alles zit lekker dichtbij, dus de fiets hoeft niet mee! In de supermarkt haal je wat boodschappen voor vanavond. Er staat een leuke spelletjesavond op de planning met je vrienden. Dan moet er natuurlijk genoeg te drinken in huis zijn!

In het kort

Aan de Lange Zandstraat 80 in Deventer vind je appartementen voor mensen met een verstandelijke beperking. Er is 24-uursbegeleiding beschikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het hebben van een zo onafhankelijk mogelijk leven voor de bewoners. Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding of naar werk.

Woning

Er zijn in totaal 13 zelfstandige appartementen beschikbaar. Elk appartement heeft een eigen badkamer/wc, slaapkamer, woonkamer en keukenblok. Er is ook nog een gezamenlijke keuken voor gezellige koffiemomenten met de bewoners. Ook is het mogelijk om in overleg mee te eten. De appartementen zijn niet goed toegankelijk voor mindervaliden. 

Voor wie?

De appartementen zijn bestemd voor volwassenen met een lichte verstandelijke beperking. De bewoners leven redelijk zelfstandig, maar kunnen altijd terugvallen op de begeleiding. 

Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid
De appartementen zijn gelegen in de Zwolse Wijk in Deventer. Dit is op loopafstand van de IJssel. Ook zit een winkelcentrum op loopafstand en kun je lopend naar het station en het centrum van Deventer. Ideaal dus! Langs de IJssel maak je de mooiste wandelingen. Ook kan je in het Rijsterborgherpark of Het Nieuwe Plantsoen terecht voor een mooi stukje natuur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op