Logeerhuis in Julianadorp
Langevliet 127a

Vrije tijd Logeren

Je tas staat bij de deur. Knuffel mee? Check! Pyjama mee? Check! Tandenborstel mee? Check! Samen met papa controleer je of je alles hebt. Je kunt niet wachten om de auto in te springen om naar het logeerhuis te gaan. Langzaam komen de weilanden in zicht en even later ben je er. Je springt de auto uit en samen met je ouders en je zusje loop je naar het huis. Je beste vriend wacht daar al op je en de begeleider heet je weer hartelijk welkom. Samen met je vriend ga je voetballen. Maar hé, ben je niet iets vergeten? Je kijkt achterom. Owja! Je ouders en je zusje nog even een dikke afscheidsknuffel geven. Overmorgen zie je ze weer.

In het kort

Het logeerhuis kun je vinden in het woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp. Maandag en dinsdag zijn ze gesloten. Elke dag is er wel iets leuks te doen en je ontmoet veel nieuwe mensen. Er wordt begeleiding geboden met de INVRA methode. Er is hier 24 uur per dag begeleiding aanwezig.

Adres en contact
Langevliet 127a
1787 BJ Julianadorp
Contact opnemen Direct aanmelden

Woning

Omdat dit een logeerhuis is, heb je nooit een eigen kamer. Op de dag(en) dat je hier slaapt heb je natuurlijk wel een eigen kamer, maar het kan voorkomen dat je deze ook eens deelt met een vriendje of vriendinnetje.

Het aantal logees is altijd verschillend. Er kan dus altijd een nieuw vriendje tussen zitten! De woonkamer, keuken en badkamer deel je met de andere logees.

De woning is rolstoeltoegankelijk. De badkamer is voorzien van een tillift en we hebben een lift.

Omgeving

Het logeerhuis bevindt zich op het woonzorgpark Noorderhaven. Dit ligt in het rustige Julianadorp. Je bent omringt door veel groen en voor het huis stroomt een klein beekje. Op het woonzorgpark kun je voorzieningen vinden als een supermarkt, huisarts, tandarts, manege en kinderboerderij.

Julianadorp ligt ongeveer 5 kilometer van Den Helder. Vanuit het woonzorgpark kun je hier makkelijk een bus naar toe pakken. Den Helder heeft een gezellig centrum en een mooie haven. Misschien eens leuk om met wat vrienden en begeleiders van het logeerhuis te bezoeken!

Voor wie

Je zou graag willen weten hoe het is om zonder je ouder ergens anders te logeren, maar je hebt wel begeleiding nodig. Je kunt er dan voor kiezen om met regelmaat, bijvoorbeeld een of twee nachtjes per week, een keer bij ons te komen logeren. Je maakt hier ook kennis met andere leeftijdsgenootjes, die net als jij ook komen logeren. Soms mag je zelfs een kamer delen! 

We doen samen leuke activiteiten als voetballen en knutselen. Als je komt logeren, kun je er met zekerheid van uitgaan dat we leuke dingen gaan doen. En we leren je ook wat jij kunt doen met je vrije tijd en hoe jij om kunt gaan met je beperking. Je kunt natuurlijk zelf ook aangeven waar jij aan wil werken. We werken hier met de INVRA methode. 

Uiteraard houden we ook goed contact met je ouders en vertellen ze hoe het gegaan is. Voor hun is het ook fijn dat ze een keer een vrije dag hebben.

Wil je meer weten? Of wil je een keertje komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op.

Adres:
Langevliet 127a
1787 BJ Julianadorp

Maandag en dinsdag gesloten.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op