Leerwerkbedrijf De Rotonde
Proosdijerveldweg 55

Werk of dagbesteding Leren en school

Je loopt De Rotonde binnen en ruikt een heerlijke geur van versgebakken broodjes. Je groet je collega’s en gaat naar jouw afdeling. Jij bent graag creatief aan het werk. Vandaag ga je weer verder met je project. Ondertussen klets je met je collega’s en hou je koffiepauzes. Je hebt altijd een voldaan gevoel na een werkdag bij De Rotonde.

In het kort

In het leerwerkbedrijf De Rotonde aan de Proosdijerveldweg 55 werken 30 mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen kiezen tussen werken in de winkel werken, creatief bezig zijn, lekkernijen bakken of huishoudelijk werk doen. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo.

Ook kunnen medewerkers een leertraject volgen om door te groeien naar een andere werkplek. Alle medewerkers werken aan hun eigen afgesproken doelen. Zij doen dit aan de hand van een leertraject.

Adres en contact
Proosdijerveldweg 55
6714 AA Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

De Rotonde

Het bedrijf

De Rotonde is gevestigd in een oud schoolgebouw in Ede. In 2016 is het gebouw verbouwd tot een leerwerkbedrijf. Het gebouw heeft 2 gedeeltes. In het ene gedeelte zit de buitendienst, het winkeltje Buitengewoon, het papier-maché atelier, de papiermakerij en het teken en schildersatelier. In het andere gedeelte zit bakkerij Smul en het serviceteam. Via de parkeerplaats heb je toegang tot dit gedeelte. Het gebouw is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. 

Omgeving

Het leerwerkbedrijf staat in een woonwijk (De Steinwijk) in Ede. Stichting Malkander en kinderboerderij De Proosdij zijn onze buren. De woonwijk ligt aan de rand van de prachtige Veluwe.

In de woonwijk is een klein winkelcentrum (het Rozenplein) met onder andere een supermarkt en drogist. Op 200 meter afstand van het bedrijf staat een bushalte.

In Ede zijn veel leuke cafetaria’s en winkels. Het dorp is overzichtelijk en knus. Het centrum van Ede is op loopafstand. Buiten het centrum is het NS station met onder andere richting Utrecht, Amersfoort en Arnhem. 

Voor wie?

Het leerwerkbedrijf De Rotonde is geschikt voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking. Verder kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op