Adres en contact
Proosdijerveldweg 55
6714 AA Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Leerwerklocatie De Rotonde
Proosdijerveldweg 55

Werk of dagbesteding Leren en school

Je loopt De Rotonde binnen en ruikt een heerlijke geur van versgebakken appeltaart. Je groet je collega’s en gaat naar jouw afdeling. Jij bent graag creatief aan het werk. Vandaag ga je weer verder met je project voor de Kunstuitleen. Ondertussen klets je met je collega’s en word je goed geholpen door de begeleiders. Je hebt altijd een voldaan gevoel na een werkdag bij De Rotonde.

In het kort

Bij leerwerklocatie De Rotonde aan de Proosdijerveldweg 55 werken 40 mensen met een verstandelijke beperking. Zij kunnen kiezen tussen creatief aan de slag bij de Rotonde Ateliers, lekkernijen bakken bij Bakkerij Smul of dienstverlening bij de Buitendienst. Iedereen werkt op zijn eigen niveau en tempo.

Ook kunnen medewerkers een leertraject volgen om door te groeien naar een andere werkplek. Alle medewerkers werken aan hun eigen afgesproken doelen. Zij doen dit aan de hand van een leertraject.

De Rotonde

De locatie

De Rotonde is gevestigd in een oud schoolgebouw in Ede. In 2016 is het gebouw verbouwd tot een leerwerklocatie. Het gebouw heeft 2 gedeeltes. In het ene gedeelte zit de Buitendienst, de Rotonde Ateliers en kunstuitleen de Verbeelding. In het andere gedeelte zit bakkerij Smul. Via de parkeerplaats heb je toegang tot dit gedeelte. Het gebouw is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Omgeving

Het leerwerklocatie staat in een woonwijk (De Steinwijk) in Ede. Stichting Malkander en publieksboerderij De Proosdij zijn onze buren. De woonwijk ligt aan de rand van de prachtige Veluwe. In de woonwijk is een klein winkelcentrum (het Rozenplein) met onder andere een supermarkt en drogist. Op 200 meter afstand van het bedrijf staat een bushalte.

Voor wie?

Het leerwerklocatie De Rotonde is geschikt voor volwassenen met een lichte tot ernstige verstandelijke (meervoudige) beperking. Verder kunnen leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs bij ons terecht.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op