Adres en contact
Leeuwerik 14
9781 XG Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Kinderboerderij Maatjeshonk in Bedum
Leeuwerik 14

Werk of dagbesteding Vrije tijd

In het kort

Op Kinderboerderij Maatjeshok kunnen mensen met een verstandelijke beperking uit de omgeving terecht voor dagbesteding. Zij voeren en verzorgen bijvoorbeeld de dieren. Moet er een hek gerepareerd worden of een nieuw stuk gaas in de kippenren worden gezet? Ook de onderhoudsklusjes behoren tot de dagelijkse taken. Er vinden regelmatig activiteiten plaats voor zowel cliënten als bezoekers.

Wat valt er zoal te beleven op de boerderij?

Kinderboerderij Maatjeshonk biedt een thuis aan ezels, geiten, schapen, varkens, konijnen, cavia’s, kippen en duiven. De dieren op onze boerderij blijven hier hun hele leven wonen. Kleine dieren waarvan de baasjes op vakantie zijn, bijvoorbeeld konijnen, vangen we tijdelijk op.

Natuurlijk vergeten we de bezoeker niet. Op de boerderij worden regelmatig activiteiten georganiseerd.  Eén keer per jaar vindt er een schaapscheerdagplaats. Hier kunnen bezoekers komen kijken bij een demonstratie schapen drijven, maar ook een kijkje nemen op de markt waar streekproducten worden verkocht.

Voor wie zin heeft in een kopje koffie of een ijsje, is er op het terrein een theehuisje met speeltuin. De boerderij is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Dagbesteding

Ben je graag bezig met dieren en de natuur? Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Dan is de dagbesteding misschien wel iets voor jou. Je kunt bij ons helpen met de verzorging van de dieren. Ook op het terrein is altijd wel een klusje voor jou. 

Neem bij interesse vooral contact met ons op!

Bereikbaarheid

De kinderboerderij ligt midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum, vlakbij verschillende andere woonvoorzieningen van ’s Heeren Loo. De boerderij ligt op ongeveer een kwartier lopen van het centrum van Bedum. De stad Groningen vind je op 10 kilometer afstand.

Adres en contact

Leeuwerik 14
9781 XE Bedum
06-30656916
opm-kinderboerderij@sheerenloo.nl

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op