Praktische info
Lemeilaan 10 t/m 32
7325 BC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in een woonzorgpark in Apeldoorn
Lemeilaan 10-32

Wonen

Je zit op de bank. Mensen lopen om je heen, je hoort geluiden. Soms weet je even niet zo goed wat je ermee moet. Dat ziet een begeleider, die komt naar je toe en maakt contact. Je spreid je armen alvast uit. Ze lacht, gaat bij je zitten en geeft je een knuffel. Dit heb jij gewoon even nodig.

In het kort

Op de woongroep Lemeilaan in Apeldoorn wonen volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking onder 24-uursbegeleiding. Duidelijkheid, structuur en er mogen zijn, zijn belangrijk binnen de woongroep. De begeleiding kijkt naar wat jij nodig hebt. Er is dus veel ruimte voor eigen wensen van bewoners en hun familie.

Je eigen woon-slaapkamer

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er wonen 6 volwassen mensen met een verstandelijke beperking. Ze hebben ieder een grote woon-slaapkamer. Iedere bewoner deelt een badkamer met een andere bewoner. Er is een mooie keuken, een gezellige, gemeenschappelijke woonkamer en een balkon. De woon-slaapkamers hebben een internet- en tv-aansluiting.

Omgeving: woonzorgpark Groot Schuylenburg

De woning ligt aan de buitenrand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Aan een rustige straat met weinig verkeer. De wijk is ruim opgezet met veel groen, een kinderboerderij, supermarkt en brasserie. Op het park is een medische afdeling met onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, een tandarts, mondhygiënist en diëtiste.

Wie wonen hier begeleid?

De woning is voor volwassenen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De meeste bewoners hebben ook gedragsproblemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op