Adres en contact
Lemeilaan 12
7325 BC Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Lemeilaan 12
Lemeilaan

In het kort

Lemeilaan 14 ligt in een bosrijke omgeving op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. De woning bevindt zich op de eerste verdieping boven Lemeilaan 20. De leeftijd van de bewoners is heel verschillend, van 30 tot en met 70 jaar.

Woning

De woning is gelijkvloers. De bewoners kunnen zowel met de lift als met de trap boven komen.
Voor alle bewoners is er een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. In de woonkamer kijken we gezellig samen TV, luisteren we naar muziek of doen we een spelletje. Ook hebben we gezamenlijke eetmomenten. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer en een gedeelde badkamer.

Begeleiding

De begeleiding werkt vanuit de methode Triple-C. Dit betekent dat we je sterk betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. De huiselijke sfeer, duidelijkheid en structuur, zijn belangrijke thema’s voor de begeleiding. Hierdoor kun je echt jezelf zijn.

Veel activiteiten worden samengedaan. Iedereen heeft ook een eigen dagprogramma. De bewoners van Lemeilaan 14 krijgen 24-uurs begeleiding. Overdag is er begeleiding voor je en ’s nachts is er de nachtzorg.

Dagbesteding

Van maandag tot vrijdag gaan we met de hele groep naar dagbesteding (Onderdac). Op dagbesteding hebben we één gezamenlijke ruimte waar het meeste werk wordt verricht. Er zijn twee aparte kamers waar bewoners zich terug kunnen trekken.

Op de dagbesteding doen onze bewoners verschillende taken en werkjes. Zo houden ze zich bezig met spijkerclips, schroefjes tellen en watten sorteren. Ook als er tijdelijke of nieuwe werkjes zijn gaan onze bewoners deze uitdaging aan.

Adres
Lemeilaan 14
7325 BC Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op