Dagbesteding Linnenservice in Wekerom
Bosuillaan 15

Werk of dagbesteding

Het is weer maandag. Dat betekent dat je vandaag weer naar De Linnenservice mag. Je loopt de Linnenservice binnen en ziet meteen een aantal collega’s. Je pakt een kopje koffie en maakt een gezellig praatje. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Er is weer linnengoed afgeleverd, dus er is genoeg werk te doen! Tijdens het werk kun je lekker kletsen met je collega’s. Ook neem je af en toe pauze, want dat is ook belangrijk!

In het kort

Aan de Bosuillaan 15 in Wekerom is de Linnenservice gevestigd. Hier wordt schoon linnengoed afgeleverd door de wasserij. Het linnengoed wordt uitgepakt, gesorteerd en klaar gelegd voor de woningen. De Linnenservice is een dagbestedingslocatie voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook is het een vrijetijdsactiviteit. Het werk is productiegericht. Ze kunnen hier motorische vaardigheden zoals de was vouwen, ontwikkelen en verbeteren. Er kunnen ook specifieke vaardigheden worden geleerd, zoals het bedienen van de wasmachine of droger, het strijken van kleding of het opbergen van schone was.

Adres en contact
Bosuillaan 15
6733 SP Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

De Linnenservice

De Linnenservice bestaat uit meerdere lokalen waar gewerkt kan worden en twee ruime opslagruimtes voor de schone was.

De Linnenservice is vijf dagen per week geopend van 9.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag is er tot 12.00 uur dagbesteding. Op feestdagen is de Linnenservice gesloten. 

Omgeving

De Linnenservice is gevestigd in het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom (gemeente Ede). Op dit woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking. De omgeving (De Veluwe) is bosrijk en rustig.

Op het park vind je veel voorzieningen zoals andere dagbestedingen, sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

Bij het woonzorgpark zitten twee bushaltes met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen. Deze zijn te voet te bereiken vanaf de Linnenservice. Binnen het woonzorgpark zijn alle voorzieningen ook op loopafstand te bereiken.

Voor wie?

De Linnenservice is een dagbestedingslocatie geschikt voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ze vinden het leuk om productiegericht werk te doen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op