Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 172
7325 AD Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Bolwerk 2
Laan van Groot Schuylenburg 172

In het kort

Bolwerk 2 is een dagbestedingsgroep. De werkzaamheden bestaan uit buitenrondes en worden afgewisseld met binnen werken. Er is een vast dagprogramma met veel afwisseling in de werkzaamheden.

Activiteiten

Per dag heb je twee keer een moment dat je binnen werkt voor het productiewerk en twee keer een moment dat je buiten werkt. Verder heb je af en toe ook een momentje voor jezelf om muziek te luisteren, een puzzel te maken of iets anders wat je leuk vindt. Het industriële werk bestaat uit bijvoorbeeld spijkerclips maken, sorteerwerk, stickers plakken, inpakwerk verrichten en schroeven in zakjes doen.

Ook halen wij afval op zoals glas, papier en/of plastic. Dit wordt naar het milieupark gebracht door ons. Ook bieden wij mogelijkheid aan om schoolse activiteiten te leren. Denk hierbij aan koken, huishoudelijk werk en werkbladen maken.

Bij ons werken

Houd jij van veel afwisseling? Wil jij graag nieuwe dingen leren? En lijkt jou dit wel iets? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op