Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 180
7325 BD Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Bolwerk 4
Laan van Groot Schuylenburg 174

In het kort

Bolwerk 4 is een groep met (jong) volwassenen die een bewegingsvraag hebben en aansluiting vinden na het verlaten van school. Wij doen vooral aan afvalscheiding, wat betekent dat wij elke dag op het terrein langs verschillende locaties gaan om het afval op te halen.

Activiteiten

Wij halen het afval op bij verschillende woningen op het terrein, bij de supermarkt, brasserie, bakkerij, Lookado en het Loohuys op. Het afval bestaat uit glas, plastic en oud papier. Naast afvalscheiding werken wij ook samen met de klus-o-theek, maar ook wordt er een gepuzzeld, spelletjes gedaan en gewerkt met ontwikkelingsmateriaal.

Bij ons werken

De doelgroep zijn onder andere schoolverlaters, (jong)volwassenen met een bewegingsvraag en mensen met gedragsproblemen. Wat kan je leren? Zelfstandig een kar duwen en afval weggooien in de afvalcontainers. Maar ook activiteiten die aansluiten bij jouw interesses. Er is elke dag begeleiding aanwezig, wat jou helpt in de werkzaamheden. Spreekt jou dit aan en lijkt het je wat?

Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op