Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 270
7325 BG Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Dagopvang en buitenschoolse opvang in Apeldoorn
Laan van Groot Schuylenburg 270

Behandelen Buitenschoolse opvang

“8, 9, 10! Wie niet weg is, is gezien! Ik kom!”. Je kijkt om je heen in de tuin, waar zouden ze zich nu weer verstopt hebben? Behoedzaam loop je richting een aantal bomen in de tuin. Hé, wat is dat? Als je goed kijkt zie je een paar takken bewegen. En je ziet iets roods. Ja hoor, het is de jas van Jeroen! Snel ren je naar de buut. “Buut Jeroen, in de boom naast het vogelhuisje!”. Algauw heb je de volgende persoon gevonden. Je hebt de smaak te pakken!

In het kort

Op de Laan van Groot Schuylenburg kunnen kinderen in het speciaal onderwijs op zaterdag en in de schoolvakanties naar buitenschoolse opvang en dagopvang. De BSO zit in een ruim gebouw op een prachtige groene plek.

Speelkamer en ruime tuin

De Laan van Groot Schuylenburg 270 (Ribes) staat in een bosrijke omgeving aan de kant van de Zutphensestraat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg. Het is een groot gebouw waarvan wij de benedenverdieping gebruiken. De locatie heeft een ruime woonkamer, een keuken, een speelkamer en een ruime tuin waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Bosrijke omgeving

Het woonzorgpark Groot Schuylenburg is een bosrijk gebied. De Laan van Groot Schuylenburg ligt aan de rand van het park aan de Zutphensestraat.

Wat voor kinderen komen hier?

De kinderen die bij ons komen, maken gebruik van het speciaal onderwijs. Wil je weten of deze dagopvang bij jouw kind past? Neem dan contact met ons op!

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op