Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan Van Groot Schuylenburg 420-430

Wonen

’s Ochtends wandel je samen met de begeleiding naar school. Je hebt er zin in, want je houdt van leren en spelen op het plein. Maar minstens zo fijn vind je het moment waarop je weer naar de groepswoning mag: je voelt je echt thuis dankzij je leuke huisgenoten en de begeleiding. Samen zorgen jullie voor een goede sfeer. Een spelletje spelen of lekker lachen met elkaar: wonen op een woongroep is zo gek nog niet.

In het kort

Laan van Groot Schuylenburg 420-430 is een woning waar 24 uur per dag begeleiding aanwezig is. Er wonen jongeren met een verstandelijke en vaak ook lichamelijke beperking. Zij gaan dagelijks naar school of naar de dagbesteding. Op de woongroep hechten we erg veel waarde aan rust en regelmaat. Bijzonder aan deze woning is dat wij de ouders nauw bij de zorg betrekken. Zij kunnen op elk gewenst moment langskomen of hun kind mee naar huis nemen.

Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 420-430
7325 BT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Over huis en tuin

Op de woning is ruimte voor zeven cliënten. Twee van de zeven slaapkamers hebben een eigen badkamer. Er zijn twee gedeelde badkamers. In de gemeenschappelijke woonkamer is alle ruimte om televisie te kijken of een computerspelletje te spelen.

De woning beschikt verder over een grote tuin, waar elk seizoen wel wat te beleven valt. In de herfst zoek je naar egeltjes, in de zomer drink je er ’s ochtends je koffie. 

Eten doen we in de ruime keuken. Tijdens de maaltijden is iedereen daar aanwezig, maar omdat iedere bewoner individuele hulp nodig heeft eten we niet gezamenlijk.

Terrein Groot Schuylenburg

Van kinderboerderij tot tandarts

Je vindt deze woning op het terrein Groot Schuylenburg in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen die net als jij een verstandelijke beperking hebben. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. 

Dagbesteding

Op het terrein zijn de mogelijkheden van dagbesteding eindeloos. Ga bijvoorbeeld helpen in de fietsenwinkel of de Spar of gebruik al je creativiteit in de papierwinkel.

Bereikaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het terrein is gemakkelijk met de auto bereikbaar.

Bij ons komen wonen?

De woning is bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Denk jij dat je je hier thuis zou voelen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Adres

Laan Van Groot Schuylenburg 420
7325 BT
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op