Adres en contact
Laan van Groot Schuylenburg 420-430
7325 BT Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn
Laan van Groot Schuylenburg 430

Wonen

In het kort

Laan van Groot Schuylenburg 430 is een woning waar 24 uur per dag zorg wordt verleend. Er wonen kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Zij gaan dagelijks naar school of naar de dagbesteding. Op de woongroep hechten we erg veel waarde aan rust en huiselijkheid. We betrekken de ouders nauw bij de zorg. Zij kunnen op elk gewenst moment langskomen. De visie van onze woning is: ''Op onze woning heeft iedereen het gevoel gezien en gehoord te worden. Door als team samen te werken met cliënten, ouders en andere disciplines halen wij het beste uit de cliënt naar boven. Door in te spelen op signalen mogen cliënten zijn wie ze zijn. Ons hoofddoel is om een veilige, ontspannen en vertrouwde omgeving te creëren voor onze cliënten, collega's en verwanten.''

Woning

Op de woningen is ruimte voor zeven cliënten. Elke bewoner heeft zijn eigen slaapkamer en een (gedeelde)badkamer. In de gemeenschappelijke woonkamer is er alle ruimte voor zowel gezamenlijke als individuele activiteiten. De woning beschikt over een grote tuin, waar de bewoners lekker buiten kunnen zijn en bij mooi weer de dagelijkse activiteiten plaats kunnen vinden. We eten gezamenlijk in de keuken.

Omgeving

Je vindt deze woning op het terrein Groot Schuylenburg in een schitterende bosrijke omgeving. Op het terrein wonen mensen die net als jij een verstandelijke beperking hebben. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Op het terrein zijn er veel verschillende dagbestedingslocaties.

Voor wie?

De woning is bedoeld voor kinderen en (jong)volwassenen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Denk jij dat je je hier thuis zou voelen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op