Adres en contact
Lobeliuslaan 39
2341 PC Oegstgeest
Contact opnemen Direct aanmelden

Lobeliuslaan 39
Oegstgeest

Vandaag ga je met de begeleiding naar de dagbesteding in Poelgeest. Lekker snoezelen! Het thema is water, dus jij kan heerlijk tot rust komen dankzij de ruisende golven. Even voelt het alsof je op zee bent. Aan het eind van de dag is het tijd om weer aan land te komen. Gelukkig wacht er een fijne, sfeervolle groepswoning op je.

In het kort

Op de J.P. Thijsselaan 52 en Lobeliuslaan 39 en 41 in Oegstgeest wonen volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zowel individueel als groepsgericht. Overdag is er in een van de drie woningen 24-uursbegeleiding aanwezig en alle bewoners kunnen daar op terugvallen. ´s Nachts is er een nachtwacht.

De woningen

De woningen bevinden zich in een rond pand. Ze zijn met elkaar verbonden door een deur en een binnenplaats. Er zijn 3 zorgwoningen en appartementen. Alle bewoners hebben een eigen slaapkamer. Op de begane grond zijn 4 slaapkamers, op de eerste etage 3. Alle bewoners maken gebruik van een gemeenschappelijke badkamer, keuken en zitkamer. De woning heeft een tuin. Fijn om even een frisse neus te halen. De woningen zijn geschikt voor mensen in een rolstoel.

In de buurt

Oegstgeest grenst in het westen aan Leiden. De woning ligt in de wijk Poelgeest, vlak naast het Zuid-Hollands landschap. Poelgeest is een buurt met veel gezinnen met jonge kinderen. Vlak achter de woning is een bushalte. Het dagcentrum Poelgeest is 500m verderop. De meeste bewoners gaan hier naar de dagbesteding. Bijvoorbeeld om heerlijk te snoezelen.

Vlakbij de natuur
Op een kwartiertje lopen ligt park de Leidse Hout, waar je lekker kunt wandelen. Daar is ook een café en een klein dierenpark.

Bij ons begeleid komen wonen?

Bij ons wonen volwassenen met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Heb je behoefte aan onze intensieve zorg? Neem dan contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op