Adres en contact
Lobsteinlaan 20
7325 BH Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Lobsteinlaan 20b
Lobsteinlaan

De middag is alweer bijna voorbij. Je hebt vandaag veel ontdekt en beleefd bij activiteitencentrum Mazzeltov. Samen met de groep heb je er een mooie dag van gemaakt. Je begeleider staat klaar om met je mee te gaan naar huis. Nog even gedag zeggen tegen iedereen.

In het kort

Aan de Lobsteinlaan in Apeldoorn is activiteitencentrum Mazzeltov gevestigd. In dit activiteitencentrum krijgen mensen met een ernstige meervoudige beperking dagbesteding. De begeleiding helpt hen bij de activiteiten en ADL-handelingen. Ook zorgt de begeleiding voor structuur en sfeer. In de ochtend en de middag wordt er op vaste momenten koffie en thee gedronken.

Gebouw

Het activiteitencentrum heeft een grote, lichte ruimte, grenzend aan een tuin met terras. Ook is er een keuken aanwezig. Daarnaast is er een badkamer. Mazzeltov is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is een tillift, een elektrische voordeur en een aangepast toilet. Het gebouw is open van 09.00 tot 16.00 uur.

Omgeving

Mazzeltov staat op woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn aan een centraal plein met meerdere dagbestedingen. Op het woonzorgpark wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij. Een restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij. Er zijn bushaltes bij de dagbesteding en binnen 5 minuten fietsen ben je in het centrum of op het station van Apeldoorn.

Voor wie?

Activiteitencentrum Mazzeltov is voor mensen met een ernstige meervoudige beperking (EMB).

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op