Adres en contact
Voorste Kerkweg 20
7361 ET Beekbergen
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeerhuis Beekbergen
Voorste Kerkweg 20

Vrije tijd Logeren

In het kort

Logeerhuis Beekbergen biedt in het weekend én doordeweeks logeeropvang jongeren en jongvolwassenen met een (lichte) verstandelijke beperking van 6 tot 30 jaar. Daarnaast biedt het logeerhuis ook opvang tijdens schooldagen en na schooltijd.

Uw kind uit logeren 

Zoekt u een plek waar uw kind zowel in het weekend als doordeweeks terecht kan voor logeeropvang? Wilt u dat uw kind activiteiten onderneemt met leeftijdsgenoten met hetzelfde niveau? En wilt u af en toe meer tijd voor uzelf en de rest van uw gezin? Dan is uw kind van harte welkom in Logeerhuis Beekbergen!

De locatie

Het logeerhuis aan de Voorste Kerkweg 20 is gevestigd in Beekbergen, een dorpje dichtbij Apeldoorn. Het is een vrijstaande woning met twee gedeeltes. Elk deel heeft een eigen gezamenlijke woonkamer met keuken. In totaal zijn er 11 slaapkamers. De logees delen de badkamers. De woning heeft verder een grote tuin met skelters, trampolines, een zandbak en een voetbalveldje. In het dorp Beekbergen zijn voorzieningen zoals een supermarkt en een ijssalon. Daarnaast maken wij regelmatig gebruik van de faciliteiten van ’s Heeren Loo aan de Voorwaarts in Apeldoorn. Hier zijn onder andere een kinderboerderij en een Brasserie.

Begeleiding

De begeleiding richt zich vooral op ontwikkeling en veiligheid, vooral in een ontspannen sfeer. Overdag en ’s nachts (slaapdienst) is er altijd begeleiding aanwezig.

Project Leren & Logeren 

De stap van logeren naar (begeleid) zelfstandig wonen is vaak nog (te) groot. Daarom zijn wij in 2021 het project Leren & Logeren gestart. Samen met u en uw kind stellen we persoonlijke leerdoelen op. Zoals: leren boodschappen doen en koken, sociale vaardigheden en persoonlijke verzorging zelfstandig uitvoeren.

Financiering

Om te kunnen logeren binnen 's Heeren Loo zijn er twee vormen van financiering mogelijk. Financiering vanuit het zorgkantoor door middel van een WLZ-indicatie (ZIN of PGB) of financiering vanuit de gemeente door middel van een beschikking van het CJG. Wilt u weten welke financieringsvorm passend is voor Logeerhuis Beekbergen in uw situatie? Onze zorgbemiddelaars kijken graag met u mee.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op