Praktische info
Lobsteinlaan 20
7325 BH Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Logeerhuis De Rank in Apeldoorn
Lobsteinlaan 20

Wonen Werk of dagbesteding Logeren

Het is weekend en dat betekent dat je weer naar het logeerhuis mag. Voor de deur geef je je ouders nog een zoen. Dan kan de pret beginnen. Natuurlijk is niets beter dan thuis, maar toch heb je elke week weer zin om naar De Rank te gaan. Je slaapt namelijk recht tegenover de kinderboerderij. Vanuit je kamer kun je de geitjes horen mekkeren. Kijk, er zijn eendjes met schattige kuifjes, en zelfs een kuikentje! Jij zou hier de hele dag door kunnen brengen. Als je zondagavond weer naar huis gaat, heb je wel honderd verhalen te vertellen.

In het kort

De Rank bestaat uit een logeerhuis en een activiteitenafdeling. In het logeerhuis komen kinderen voor een weekend of een midweek. Ook is er woensdagopvang. Tijdens vrije schooldagen en vakanties zijn kinderen hier ook welkom voor dagopvang of logeren. 

Onze activiteitenafdeling is er voor ouderen met fysieke en/of psychische problemen. Ook mensen met Alzheimer of een andere vorm van dementie kunnen bij ons terecht.

De woning

De Rank bestaat uit 3 groepsruimtes en een grotere gemeenschappelijke ruimte. Er zijn 4 toiletten. In de kleine, sfeervolle keuken wordt gekookt. Het leukste aan de Rank is misschien wel de gezellige tuin, die is omheind met een beukhaag. Helemaal geschikt om fijn te spelen. 

Het logeerhuis

Het logeerhuis heeft 10 slaapkamers, 1 daarvan is voor de slaapwacht. Ook is er een gezellige ruime woonkamer met een kleine keuken.

In de buurt 

Op het terrein

De Rank staat op het woonzorgpark Groot Schuylenburg in een bosrijke omgeving. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking als buren naast elkaar. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel en een restaurant zijn dichtbij. 

Een dagje uit

Als je echt een leuk dagje uit wil, bezoek dan eens de Apenheul. Gegarandeerd plezier dankzij de loslopende brutale apen. Als je geluk hebt, organiseert de begeleiding een uitstapje naar pretpark Julianatoren.

Bereikbaarheid

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand. Het woonzorgpark is ook met de auto gemakkelijk bereikbaar.

Een thuis voor iedereen

In het logeerhuis komen voornamelijk kinderen met uiteenlopende (verstandelijke) beperkingen. We hebben ook een groep voor volwassenen. We vinden het op De Rank belangrijk dat iedereen er mag zijn en in zijn eigen tempo mee kan doen. Heb je behoefte aan een veilige plek om te logeren, werken of leren? Neem dan vooral contact met ons op.

Adres

Lobsteinlaan 20
7325 BH
Apeldoorn

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op