Adres en contact
Het Veld 1
2681 JZ Monster
Contact opnemen Stuur een mail

Logeerhuis EMB in Monster
Monster

Wonen

De dag begint rustig. Het is net licht aan het worden als de begeleiding gezellig de tafel dekt. Lekker, croissantjes! 

Na het ontbijt wordt je goed ingesmeerd met zonnebrand van thuis, want het wordt een hele zonnige dag. Zo'n dag om ook een zonnestraaltje mee te pikken. Gelukkig is het binnen ook goed toeven, want de zon is fijn, maar niet te lang. Misschien gaan we wel met scheerschuim spelen?

In het kort

Het Veld 1 is een knus logeerhuis voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. De logeerwoning EMB op Het Westerhonk is ingericht met acht logeerplekken voor kinderen en jong volwassenen met een ernstig meervoudige beperking.

Vrijdagmiddag om 16.00 uur start het logeerweekend en eindigt maandagochtend om 9.00 uur.

Bekijk het logeerhuis

Samenwerking met logeerhuis Zonnehof

De logeerwoning is tot stand gekomen vanuit een samenwerking met logeerhuis Zonnehof in Naaldwijk waar kinderen met een beperking tot 18 jaar kunnen logeren. Kinderen die te oud worden voor deze woning, kunnen doorstromen naar het logeerhuis op Het Westerhonk.

Lees het verhaal van logé Edwin

Logé Edwin kwam met zes andere gasten vrijdagmiddag om 16.00 uur aan bij het logeerhuis op woonzorgpark Het Westerhonk. Het team van begeleiders heette ze alle acht van harte welkom. Het werd een weekend met leuke activiteiten, wandelen, lekker eten en veel liefdevolle aandacht. Met het mooie weer kon de groep lekker naar buiten. Er werd gewandeld en een bezoekje aan Duinboerderij de Willemshoeve op het woonzorgpark gebracht om te knuffelen met de jonge geitjes en te genieten van de piepkleine kuikentjes. Op maandag om 9.00 uur werd iedereen met aangepast vervoer weer naar zijn of haar werk, dagbesteding of huis gebracht. Wat een fijn weekend!

Logeren op het Westerhonk? 

Heb je een vraag of wil je meer weten? Mail naar Corry van der Voort, zorgbemiddelaar bij Het Westerhonk via Secr.Zorgbemiddeling-WH@sheerenloo.nl.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op