Logeerhuis Poortersveld
Poortersveld

In het kort

Logeerhuis Poortersveld biedt 2 keer per maand logeeropvang aan jongeren en jongvolwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De logees komen op vrijdagavond en gaan op zondagavond weer naar huis. Het logeerhuis bevindt zich in de wijk ‘De Maten’ en heeft plaats voor 8 cliënten per weekend. De cliënten komen 1 of 2 weekenden per maand logeren dit is in vaste samenstellingen.

Adres en contact
Poortersveld 507-508
7327 AM Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Tijdens het logeerweekend bieden we passende activiteiten aan. Deze bedenken en plannen zoveel als mogelijk met de logees samen. Bijvoorbeeld een bezoek aan de bioscoop, bowlen, creatieve workshops volgen, koken en bakken of een (bos)wandeling maken. Hierbij splitsen we regelmatig de groepen zodat we met ieders wens rekening kunnen houden. Ook bezoeken we iedere zaterdagochtend het zwembad op het terrein van 's Heeren Loo of maken we gebruik van de gymzaal. Naast de activiteiten is er ook voldoende ruimte voor rust om bij te komen van een vaak drukke week.

Naast de activiteiten speelt het werken aan doelen ook een belangrijke rol. Deze zijn veelal op zelfredzaamheid gericht. We werken met doelen zoals leren een maaltijd bereiden, zelfverzorging, opkomen voor jezelf en omgaan met (groeps)normen en waarden. Deze doelen stemmen we samen met de cliënten en hun verzorgers af.

De cliënten komen veelal logeren als voorbereiding op (begeleid)zelfstandig wonen, maar ook om sociale contacten op te doen en om de thuissituatie te ontlasten. De slaapkamers zijn op de bovenverdieping, daarbij is het wel van belang dat de cliënten die komen logeren mobiel zijn en trap kunnen lopen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op