Adres en contact
Bosuillaan 32
6733 SP Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeren in Wekerom voor kinderen
Bosuillaan 32

Logeren

In het kort

Logeren Bosuillaan 32 in Wekerom is een logeergroep voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar, voor een fijn en ontspannen weekend. We stimuleren zelfstandigheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Ieder kind heeft persoonsgebonden doelen, waar we spelenderwijs gedurende het weekend aan werken.

Gebouw Bosuillaan 32 

In deze vrijstaande woning bevinden zich 5 slaapkamers (waarvan 1 kamer met 2 bedden), 1 badkamer en 2 toiletten. Beneden is een ruime woonkamer met keuken. De tuin is ruim en omgeven met een hek. Er is verschillend spelmateriaal aanwezig. Ook is er in de woonkamer een gedeelte waar voldoende speelruimte is.

Omgeving 

De woning staat op het woonzorgpark De Hartenberg van ‘s Heeren Loo. Op dit terrein zijn verschillende voorzieningen zoals een snoezelruimte, een gymzaal, boerderij, grote speeltuin, wandelpaden en horeca.

Begeleiding 

Bosuillaan 32 is een logeergroep die zorgt voor een fijn en ontspannen weekend voor kinderen. Zelfstandigheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling wordt door ons gestimuleerd. Ieder kind heeft persoonsgebonden doelen, waar we spelenderwijs aan werken gedurende het weekend.

Bosuillaan 32 beschikt ook over een slaapkamer voor begeleiding. Ook wordt deze woning uitgeluisterd door het nachtzorgteam door middel van uitluisterunits. Indien nodig wordt onze begeleider ingeschakeld door het nachtzorgteam.

Bereikbaarheid

Bosuillaan 32 is te bereiken met bus 108, bushalte Apeldoornseweg, Otterlo. Ook is Bosuillaan 32 goed te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor wie

Op Bosuillaan 32 logeren kinderen tussen de 3 en 10 jaar oud met een lichte en matige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en syndroom van Down.

Indien gewenst is dagopvang ook mogelijk. In vakanties wordt er ook logeeropvang aangeboden.

Het logeerweekend duurt van vrijdag 17.00 tot en met zondag 17.00.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op