Adres en contact
Horalaan 5
6717 LX Ede
Contact opnemen Direct aanmelden

Logeren in Ede voor jongeren
Horalaan 5

Logeren

In het kort

Logeren Horalaan 5 in Ede is een logeergroep voor jongeren tussen de 10 en 22 jaar, die zorgt voor een fijn en ontspannen weekend. We stimuleren zelfstandigheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Ieder kind heeft persoonsgebonden doelen, waar we spelenderwijs gedurende het weekend aan werken.

Gebouw Horalaan 5

In deze 2 onder 1 kap-woning op het terrein van Karakter vind je 8 slaapkamers, 2 badkamers en 4 toiletten. Er is ook een speelkamer, bezoekkamer en ruime woonkamer met keuken. Er zijn spellen en knutselmateriaal aanwezig. In de speelkamer staat een tafelvoetbaltafel. In de ruime achtertuin staat een trampoline. Aan de voorkant van het gebouw is een speeltuin aanwezig met luchtkussen. Ook in het bos achter het huis zijn klautertoestellen te vinden, evenals een voetbalveld. Doordeweeks wordt de woning gebruikt door een andere zorggroep van ‘s Heeren Loo.

Omgeving 

De woning staat op een terrein van Karakter aan de rand van Ede. De buurgroep (De Vlindertuin) is een woning waar kinderen 24/7 begeleiding en ondersteuning ontvangen van ‘s Heeren Loo. Tegenover ons gebouw zit een andere logeergroep van Stichting ROOZ. Tegenover het Karakter-terrein is het Horabos met wandelpaden. Soms rijden we met auto’s naar de heide, kinderboerderij of naar woonzorgpark De Hartenberg om bijvoorbeeld te snoezelen.

Begeleiding 

Horalaan 5 is een logeergroep die zorgt voor een fijn en ontspannen weekend voor jongeren. Zelfstandigheid, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling wordt door ons gestimuleerd. Elke jongere heeft persoonsgebonden doelen, waar we spelenderwijs aan werken gedurende het weekend.

Horalaan 5 beschikt over een slaapkamer voor begeleiding. De ene nacht verzorgt het logeerteam de slaapdienst, de andere nacht verzorgt De Vlindertuin de slaapdienst. De slaapkamerdeuren beschikken over deurverklikkers. Als dit wenselijk is, kunnen deze ‘s nachts worden geactiveerd. Dit gaat altijd in overleg met ouders/verzorgers.

Bereikbaarheid

Horalaan 5 is gemakkelijk te bereiken met de auto. Vanaf Station Ede-Wageningen gaat geen bus naar het terrein, het is vanaf het station nog 25 minuten lopen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Voor wie 

Horalaan 5 is een locatie voor jongeren tussen de 10 en 22 jaar oud. Er logeren jongeren met een licht en matige verstandelijke beperking, moeilijk verstaanbaar gedrag en syndroom van Down.

Indien gewenst is dagopvang ook mogelijk. In vakanties wordt er ook logeeropvang aangeboden.

Het logeerweekend duurt van vrijdag 17.00 uur t/m zondag 17.00 uur.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op