Veerdam met De kapitein
Adres en contact
Veerdam 1
6651 KZ Druten
06 - 51 85 30 40 Stuur een mail

Lunchroom De Kapitein in Druten
Eten en drinken met een verhaal

Werk of dagbesteding Leren en school Restaurant

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

In het kort

Lunchroom De Kapitein betekent eten en drinken met een verhaal. In deze gezellig ingerichte lunchroom is ruime keuze uit huisgemaakte en verse producten. Op dit moment zijn we geopend op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wil jij werken in een lunchroom?

Als samenwerker start jij je dag bij De Kapitein door te kijken op het planbord. Daarop staat precies welke taak je vandaag hebt. Werk je in de keuken of achter de bar in het restaurant? Sta je bij de kassa of ben je misschien gastheer of -vrouw? We kijken naar wat je kan en laten je groeien in je werkzaamheden. In de keuken krijg je bijvoorbeeld begeleiding van een echte kok. Samen bedenken we steeds weer unieke recepten. Zo kunnen de gasten steeds iets nieuws proeven. Daarbij streven we ernaar dat je zo zelfstandig mogelijk kunt werken en dat jij je talenten kunt gebruiken en ontwikkelen. Daarbij gebruiken we gebruiksvriendelijke hulpmiddelen en communiceren we met behulp van een planbord met picto’s en foto’s. Als team vullen we elkaar goed aan. We dragen samen de verantwoordelijkheid voor een goed verloop van de dag en tevreden gasten.

Omgeving

Lunchroom De Kapitein is gevestigd in een gerenoveerd bunkerschip aan Jachthaven De Veerdam in Druten. Deze unieke locatie op het water trekt een breed publiek dat geniet van onze lunches. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. In de zomermaanden vaart er iedere dag een veerpontje tussen Druten en Dodewaard. Voor een smakelijke tussenstop na een mooie fiets- of wandeltocht kunnen onze gasten bij Lunchroom De Kapitein dus goed vertoeven. En dat geldt ook voor uw hond, hij is welkom in onze lunchroom.

Bereikbaarheid

Het centrum van Druten is in 10 minuten lopen te bereiken. Hier rijden bussen naar onder andere Nijmegen Centraal en het busstation van Druten. Op en rond de wijk zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Lijkt werken bij lunchroom De Kapitein je leuk? 

Neem dan contact met ons op via zorgbemiddeling.zon@sheerenloo.nl.

Reserveer een tafel

Geef maximaal 6 personen op.
Wilt u met meer dan 6 personen komen, neem dan contact met ons op voor een (lunch) arrangement. Reserveren is alleen mogelijk op maandag t/m vrijdag.
Eerste tijd om 10:00 uur, laatste tijd 15.30 uur.

Uw gegevens

Geef een datum op. Let op! Op zaterdag en zondag zijn we gesloten. Reserveringen voor die dagen nemen we niet in behandeling.
Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Adres, contact en openingstijden

De Kapitein

Veerdam 1
6651 KZ Druten

T: 06 - 51 85 30 40
E: dekapitein@sheerenloo.nl
Volg ons op Facebook

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

Neem contact op