Adres en contact
Koudekerkseweg 88
4382 EE Vlissingen
Contact opnemen Direct aanmelden

Brasserie de Mosselbank in Vlissingen
Koudekerkseweg 88

Restaurant Werk of dagbesteding

Ben je vriendelijk en houd je van gezelligheid? Droom je ervan om in de horeca te werken? In Brasserie de Mosselbank in het ziekenhuis ADRZ in Vlissingen kun je dagbesteding volgen en ook een leercertificaat horeca halen. We leren je alles wat je moet weten over werken in de horeca. Houd je van afwisselend werk, bereiden van broodjes, snijden van groenten, bedienen of afwassen, aan de kassa werken schoonmaken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

In het kort

Bij Brasserie de Mosselbank bedienen we veel klanten op elke doordeweekse dag. Zij komen voor onderzoek naar het ziekenhuis of gaan op bezoek bij patiënten die zijn opgenomen. Het ziekenhuispersoneel gebruikt de Mosselbank ook als kantine. We serveren koffie en thee, met wat lekkers maar ook heerlijke lunches.

Bij ons komen werken

Vind je het leuk om in de horeca te werken? Ben je flexibel en vriendelijk voor de klanten? Dan zijn we op zoek naar jou. Het werk is afwisselend. Je leert in de keuken hoe je gerechten kunt maken. Achter de toonbank leer je koffie maken, drankjes inschenken en met de kassa werken. En we laten je zien hoe je klanten op de juiste manier bedient. We werken op vaste tijden maandag tot en met vrijdag 8.30-17.30 uur. In overleg zijn kortere werktijden bespreekbaar.

Locatie en bereikbaarheid

De brasserie is gelegen in het ziekenhuis ADRZ Vlissingen. Een bushalte is vlakbij. Rond het gebouw is voldoende parkeergelegenheid. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op