Adres en contact
Berkenweg 11
3818 LA Amersfoort
Contact opnemen Direct aanmelden

Lunchroom Puur in Amersfoort
Berkenweg 11

Werk of dagbesteding

Genieten van een goede bak koffie of een heerlijk ontbijtje of een lunch? Dan ben je bij Puur op het juiste adres! Puur is een trendy lunchroom met heerlijke broodjes, soepen, drankjes en elke dag een andere special.

In het kort

Aan de Berkenweg 11 zit het hoofdgebouw van ’s Heeren Loo en tevens lunchroom Puur. Puur is een lunchroom waar mensen met en mensen zonder een verstandelijke beperking samen in een team werken. Je vindt er een heerlijk assortiment van broodjes, salades en andere versnaperingen. Puur verzorgt ook catering. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens je vergadering broodjes bestellen.

Gebouw

Lunchroom Puur is gevestigd op de begane grond in het hoofdgebouw van ’s Heeren Loo in Amersfoort. Je hebt er een kantine met veel zitplaatsen. In de kantine kan je zelf je lunch samenstellen. Verder zitten verschillende bedrijven in het gebouw, waaronder het hoofdkantoor van ’s Heeren Loo. 

Omgeving

Het hoofdgebouw van ’s Heeren Loo bevindt zich in een woonwijk nabij het centrum van Amersfoort. Vanaf het station ben je binnen vijf minuten lopen bij het gebouw. In de buurt van de lunchroom zitten verschillende kantoorpanden.

Voor wie? 

Bij Puur lunchen voornamelijk mensen die in het kantoorpand werken. Ook mensen van nabij gelegen kantoren panden komen graag bij ons langs. Uiteraard is iedereen welkom. Mensen met een verstandelijke beperking die het leuk vinden om in een lunchroom te werken, kunnen ook bij ons terecht. Er wordt bij ons hard gewerkt en de tijden zijn meestal onregelmatig.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op