Praktische info
Lupineweg 102-104
7325 AJ Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden Routebeschrijving

Begeleid wonen in Apeldoorn
Lupineweg 102-104

Wonen

Je gaat vandaag samen met je huisgenoten de stad in. Het is mooi weer, dus jullie pakken lekker de fiets. In de stad gaan jullie langs een aantal leuke winkeltjes. Na een paar kilometers gaan jullie ergens wat koffie drinken voordat jullie weer richting huis gaan. Heerlijk, even zitten!

In het kort

Aan de Lupineweg in Apeldoorn is een woning gevestigd voor jongeren met een verstandelijke beperking. Er is 24-uurs begeleiding beschikbaar. Doordeweeks, tussen 10.00 en 15.00 uur, is de begeleiding telefonisch bereikbaar. De begeleiding richt zich vooral op het uitbreiden van de zelfstandigheid van de bewoners.

Woning

De woning bestaat uit twee eengezinswoningen die verbonden zijn met elkaar. Er is een gezamenlijke woonkamer met keuken. Iedere bewoner heeft daarnaast een eigen slaapkamer. Er zijn twee badkamers die worden gedeeld. De woning beschikt over een televisie en een Wii. 

Omgeving

De woning is gevestigd aan de rand van het woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Op het park wonen mensen met een verstandelijke beperking. Je vindt er alle ingrediënten voor een dag vol vermaak, waaronder een kinderboerderij en een zwembad. Ook een winkel, restaurant, tandarts, huisarts en fysiotherapeut zijn dichtbij.

Een busstation ligt op ongeveer 20 minuten loopafstand, maar het woonzorgpark is gemakkelijk met de auto bereikbaar

Dagje uit
Leuke dagjes uit in Apeldoorn zijn bijvoorbeeld de Apenheul of de Veluwe. Lekker wandelen, fietsen of aapjes kijken. Ook het centrum van Apeldoorn is een bezoekje waard. Hier vind je veel leuke winkeltjes, cafetaria’s en restaurants. 

Voor wie?

De woning is bestemd voor zes jongeren met een verstandelijke beperking. De leeftijd ligt tussen 18 en 24 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op