Adres en contact
Mandarijnlaan 4
2201 ZC Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Mandarijnlaan 4
Begeleid wonen op woonzorgpark Willem van den Bergh

Wonen

Samen met 8 andere bewoners woon je in deze nieuwe woning. Jouw kamer is ruim, je hebt een eigen badkamer met douche en wc. Overdag hou je je graag aan je ritme. Omdat je van uitslapen houdt, ga je pas in de middag naar dagbesteding. Jouw ouder wordende lijf wil niet altijd makkelijk op gang komen. Om de wereld om je heen beter te begrijpen, gebruiken de begeleiders pictogrammen. Dit zijn zwart/witte plaatjes die een activiteit zoals eten, tandenpoetsen of slapen, duidelijk maakt. Eenvoudige gebarentaal helpt jou ook in het communiceren.

In het kort

Mandarijnlaan 4 is een woning voor 9 ouder wordende cliënten met een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking met bijkomende handicaps. Vanwege hun leeftijd hebben veel cliënten te maken met ziekte, fysieke of mentale ongemakken en dementie. Daarom is er een intensieve samenwerking met de collega’s van Advisium, het medische team van ’s Heeren Loo. Een aantal cliënten zit in een rolstoel. 

Over de woningen:

De woning is in 2021 gebouwd. De meeste bewoners wonen er vanaf het begin. Iedere bewoner heeft een grote eigen kamer, vaak met een bankje of stoel en altijd met een eigen badkamer. In de grote woonkamer wordt gezamenlijk gegeten. In het weekend wordt daar vaak iets speciaals van gemaakt. Bewoners hebben ongeveer dezelfde leeftijd en hetzelfde niveau. Voor dagbesteding leveren we maatwerk, want de wensen en mogelijkheden verschillen per bewoner.

Speciale voorzieningen:


De tuinen zijn de blikvanger van de woningen. Ze liggen in het midden van de woningen. Er is altijd wel wat te zien in de tuin.

Omgeving


Woonzorgpark Willem van den Bergh
, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal. Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Foto's Mandarijnlaan

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op