Adres en contact
Mandarijnlaan 6
2201 ZC Noordwijk
Contact opnemen Direct aanmelden

Mandarijnlaan 6
Wonen in moderne woningen met een grote tuin

Wonen Woonzorgpark of wijk

Je woont met negen andere cliënten in een prachtige, vrij nieuwe woning waarin iedereen zijn eigen ruime slaapkamer heeft. Je geniet erg van je eigen ruimte maar ook is het fijn om in de gezamenlijke grote woonkamer of in de tuin te zitten met je huisgenoten. In de tuin is van alles te zien. Wuivende grassen, mooie kleuren en insecten. Je ontdekt iedere keer weer iets nieuws in deze mooie tuin.  

In het kort

Op Mandarijnlaan 6 wonen negen mannen en vrouwen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking. Tevens komen meervoudige beperkingen voor. Het zijn ouder wordende cliënten en ze hebben veel verzorging nodig. Bij sommigen van hen komt dementie voor. De cliënten zijn veelal rolstoel gebonden. Een aantal keer per week is er dagbesteding op de woning, maar in principe gaan cliënten zoveel mogelijk naar Dagbesteding buiten de woning. 

We willen voor de bewoners een goede oude dag realiseren, gericht op zoveel mogelijk autonomie en kwaliteit van leven. De nadruk ligt op het behouden van reeds aangeleerde vaardigheden. Invulling van vrije tijd is gericht op de individuele behoefte. We leveren maatwerk vanuit de visie dat ieder mens uniek is.

Hoe zien de woningen eruit?

De woning is gelijkvloers en heeft twee huiskamers. Er is een afsluitbare keuken. Iedereen heeft een eigen slaapkamer en sanitair/douche. Er is een gezamenlijke badkamer. Er is een ruime tuin met een hek er omheen. Mandarijnlaan 6 is een nieuwe woning waar cliënten sinds 2020 wonen. De woning ligt geschakeld aan Mandarijnlaan 8 en 10.

Wie kunnen hier begeleid wonen?

Deze woning is voor ouder wordende cliënten (55 jaar en ouder) met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Zij hebben een intensieve begeleiding en verzorging nodig. 

Omgeving

Woonzorgpark Willem van den Bergh, gelegen in Noordwijk, biedt een thuis aan mensen met een beperking en is onderdeel van ’s Heeren Loo. Op het park bevinden zich diverse woningen en dagbestedingslocaties en daarnaast een grote diversiteit aan voorzieningen. Onder andere een restaurant, supermarkt, polikliniek en medische diensten zoals tandarts, fysiotherapie en logopedie. Op het park is er een binnen- en buitenzwembad. Aan de westkant bevindt zich de duinzone met een manege, een speeltuin en een kinderboerderij. Het groene park is ruim opgezet. Er is voldoende ruimte om te leven, werken en ontspannen. Er zijn diverse mogelijkheden voor dagbesteding, zoals werken in de supermarkt, het restaurant of bij dagbestedingslocaties zoals moestuin Villa Tomata.

In de duinzone richting het strand bevinden zich extra faciliteiten zoals een paardenmanege, een hondenopvang en een speeltuin. Hier kunnen bezoekers sporten, wandelen en genieten van de natuur. Het park biedt verschillende recreatiemogelijkheden, zoals het buitenbad dat in de zomer geopend is, een footgolf baan en het snoezeltheater Droomdal Voor cliënten die niet naar een dagbestedingslocatie kunnen gaan, wordt dagbesteding op de woning verzorgd. Het woonzorgpark Willem van den Bergh biedt zo een breed scala aan activiteiten en voorzieningen voor bewoners en bezoekers.

Buiten het park

Het park is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Een bushalte bij de ingang van het park biedt een directe verbinding naar station Leiden.
Je bent lopend binnen 15 minuten op het strand van Noordwijk, via 'de trap van Rinus' die het park met de duinen verbindt.

Bekijk de foto's van de Mandarijnlaan

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op