Adres en contact
Bosweg 6
4383 TV Vlissingen
Contact opnemen Direct aanmelden

Manege en kinderboerderij Paardoes in Vlissingen
Bosweg 6

Werk of dagbesteding Vrije tijd

Je bent gek op dieren en steekt graag je handen uit je mouwen. Je vindt het leuk om samen met de begeleiders de stal uit te mesten en de paarden te voeren. Misschien werk je liever met de andere dieren op de kinderboerderij. Geen punt, want zij hebben ook schone hokken en eten nodig. Je vindt het fijn om een paard te aaien en te borstelen. Het liefst zou je op zijn rug een rondje lopen in de manage, wel met de begeleider ernaast. Houd je dieren liever een beetje op afstand? Dan kun je helpen in de kantine met de administratie en het bedienen van klanten. Kortom er is voor elk wat wils bij Paardoes.

In het kort

Onze manege en kinderboerderij Paardoes staan in een woonwijk in Vlissingen. Samen verzorgen we de 16 paarden op de manege. En de schapen, geiten, konijnen, cavia’s, chinchilla’s, vogels, pauwen en eenden op de kinderboerderij. Ook onderhouden we hun verblijven. Paardrijden is een andere activiteit. Helpen in de kantine is ook mogelijk. De werkzaamheden gebeuren volgens een vaste structuur. Onze dagbesteding is voor cliënten met een (verstandelijke) beperking die bij ons of zelfstandig wonen, maar ook voor cliënten van een collega-instelling.

Bezoekers zijn welkom

Onze kinderboerderij is een leuk uitstapje voor iedereen die van dieren houdt. En krijg je dorst of honger van het knuffelen en spelen? Neem dan pauze in onze kantine met terras en geniet van een drankje en een hapje.

Paardrijlessen

Iedereen vanaf 7 jaar kan bij Paardoes terecht voor paardrijles. 

Locatie en bereikbaarheid

Je vindt Paardoes midden in een woonwijk van Vlissingen. Ons grote terrein heeft een mooie parktuin. Paardoes is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (vanaf het treinstation met bus Connexion 58). Er is voldoende parkeergelegenheid naast het terrein. Je kan ook gebruik maken van onze pendeldiensten naar de woonlocaties.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op