Adres en contact
Marga Klompéstraat 60 t/m 78
4003 ZR Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een eigen appartement of studio
Marga Klompéstraat 60 t/m 78

Wonen

Vanaf je eigen appartement loop je zo naar een klein winkelcentrum, genaamd Rauwenhof. Zin in een frisse neus? Het centrum van Tiel is op vijftien minuten fietsafstand, zo ook het station.

In het kort

Aan de Marga Klompé straat wonen volwassenen met een lichte verstandelijke beperking begeleid zelfstandig. Zij zijn 18 jaar of ouder. De bewoners hebben een eigen appartement/studio. Iedereen heeft een persoonlijk plan om zo zelfstandig mogelijk te leren wonen. Overdag gaan bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Het gebouw 

De in totaal 9 woonunits, bestaande uit 8 appartementen en een studio, zijn gevestigd op de bovenverdieping van de Brede Zorgschool gelegen aan de Marga Klompé straat. Elke appartement heeft een eigen zitkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is er een was-/bergruimte in elk appartement. De studio heeft geen aparte slaapkamer.

De bewoners hebben ieder een eigen voordeur, deurbel en brievenbus. Verder heeft het gebouw een ruimte die gebruikt wordt als gespreks- en trainingsruimte. De trainingsruimte geeft toegang tot een balkon. Daarnaast beschikt deze ruimte over een keuken.

Omgeving

De appartementen en de studio zijn gelegen in de wijk Rauwenhof. Vlakbij bevindt zich het ziekenhuis Rivierenland. Om de hoek zit de supermarkt COOP, de COOP is onderdeel van een klein winkelcentrum met een aantal (basis)voorzieningen (cafetaria, bakker, ect). Het centrum van Tiel lig op loop en fietsafstand. Daar zijn restaurants, cafetaria’s en winkels. Ook de rivier de Waal is met de fiets goed te bereiken. In de buurt zijn parken waar je heerlijk kunt wandelen. 

Om de hoek van de woningen is een busstation. Het station van Tiel is ongeveer vijf minuten fietsen. De treinen rijden onder andere richting Arnhem Centraal en Woerden.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft bijkomende problematiek. Bewoners willen graag zelfstandiger leven en zich hierin ontwikkelen. Begeleiders ondersteunen de bewoners waar nodig om dit mogelijk te maken.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op