Begeleid wonen in een eigen appartement of studio
Marga Klompéstraat 60 t/m 78

Wonen

Vanaf je eigen appartement loop je zo het bruisende centrum van Tiel in. Zin in een frisse neus? Maak dan een mooie wandeling langs de Waal en breng een bezoekje aan het Koningspark. Als je zin hebt in gezelligheid kun je terecht in de gezamenlijke ruimte in de woning. Drink een kopje koffie met de bewoners of kook gezellig samen een maaltijd.

In het kort

Aan de Marga Klompéstraat wonen volwassenen  met een lichte verstandelijke beperking begeleid zelfstandig. Zij zijn 18 jaar of ouder. De bewoners hebben een eigen appartement/studio. Iedereen heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan om zo zelfstandig mogelijk te leren wonen. Overdag gaan bewoners naar dagbesteding of naar hun werk.

Adres en contact
Marga Klompéstraat 60 t/m 78
4003 ZR Tiel
Contact opnemen Direct aanmelden

Het gebouw 

De 8 appartementen en een studio aan de Marga Klompéstraat zijn gevestigd op de bovenverdieping van de Brede Zorgschool. Er is een lift in het gebouw.
Elke appartement heeft een eigen zitkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. Daarnaast is er een was-/bergruimte in elk appartement. De studio heeft geen aparte slaapkamer.
De bewoners hebben ieder een eigen voordeur, deurbel en brievenbus. Verder heeft het gebouw een grote gezamenlijke ruimte die gebruikt wordt als gespreks- en trainingsruimte. Hier zijn ook een balkon en een keuken. In de ruimte staan zitbanken en een ruime gesprekstafel. 

Omgeving

De woningen staan aan de rand van het centrum van Tiel. Vlakbij bevindt zich het ziekenhuis Rivierenland. Om de hoek zit de supermarkt COOP. Het centrum lig op loopafstand. Daar zijn restaurants, cafetaria’s en winkels. De rivier de Waal is lopend of met de fiets goed te bereiken. In de buurt zijn parken waar je heerlijk kunt wandelen.

Om de hoek van de woningen is een busstation. Het station van Tiel is 5 minuten fietsen. De treinen rijden onder andere richting Arnhem Centraal en Woerden. 

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar met een lichte verstandelijke beperking. Een aantal bewoners heeft bijkomende problematiek zoals gedragsproblemen. Bewoners willen graag zelfstandiger leven en zich hierin ontwikkelen.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op