Matenhof 420
Waarenargaarde 775

Wonen

In het kort

Wil je even rust en geen mensen spreken of jouw favoriete tv-programma kijken? Dit kan allemaal op je eigen appartement. Maar heb je behoefte aan een praatje of gezelschap dan is er in de gezamenlijke ruimtes altijd wel iemand te vinden.

Adres en contact
Warenargaarde 775
7329 GR Apeldoorn
Contact opnemen Direct aanmelden

Wonen en begeleiding

De Matenhof telt 13 appartementen die zich bevinden op de vierde verdieping van een verzorgingshuis. Iedereen heeft een eigen slaap- en woonkamer, een eigen kitchenette, een eigen douche met wc en een klein balkon. De begeleiding helpt jou met het ontwikkelen, verbeteren en in stand houden van vaardigheden. Er is 24uur begeleiding aanwezig.

Omgeving

De appartementen op de vierde verdieping liggen in de in de wijk de Maten achter het winkelcentrum de Egelantier. Er is een park in de directe omgeving van Matenhof waar gewandeld kan worden. Ook is er een kerk op loopafstand.

Voor wie?

Ben je ouder dan 50 jaar en heb je een lichtverstandelijke beperking? En wil je een eigen appartement maar ook de mogelijkheid hebben op directe begeleiding? Dan past deze woning waarschijnlijk wel bij jou. Samen kijken welke begeleiding jij wilt en wat je nodig hebt. We werken volgens de methodes ouderenhuis en competentiegericht werken. Dit is per persoon verschillend.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? We helpen je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zitten wij klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.00 uur in de morgen tot 18.00 uur in de avond.

Neem contact op