Adres en contact
Merel 36
9781 XH Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Merel 36
Merel

In het kort

Op de groepswoning op Merel 36-38 is 24 uur per dag begeleiding aanwezig voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Er is veel aandacht voor de structuur waar de bewoners behoefte aan hebben. We houden in onze begeleiding zoveel mogelijk rekening met de wensen van de bewoners en familie.

Samen eten

In deze groepswoning heeft iedereen een kamer voor zichzelf. Er is een grote gezamenlijke keuken waar gezellig met zijn allen gegeten en gedronken wordt op vaste momenten op de dag. Ook de badkamer is gedeeld. In de gezamenlijke woonkamer kun je terecht om een film of serie te kijken, behalve met mooi weer natuurlijk. Dan ga je lekker even buiten op het terras zitten.

Van winkelen tot wandelen

De groepswoning ligt midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum, vlakbij verschillende andere woningen van ’s Heeren Loo. Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Vlakbij is ook een zwembad. Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar vind je verschillende gezellige cafés en een supermarkt, kapper en huisarts.

Dagbesteding is op loopafstand of met de bus bereikbaar.

Als het je in Bedum te stil wordt, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt. Klim naar de top van de Martinitoren of ga een dagje winkelen in één van de gezellige winkelstraten.

Wie wonen hier begeleid?

Op Merel 36-38 is plek voor veertien volwassen bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen. Omdat er binnen de groep variatie is in leeftijd, geslacht en problematiek, kunnen cliënten elkaar onderling goed helpen. Zo ontstaat er een prettige sfeer waarin bewoners zich verbonden voelen met elkaar. De bewoners van Merel 36-38 zijn over het algemeen actief en nemen dan ook allemaal deel aan dagbesteding.

Adres

Merel 36-38
9781 XH
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op