Adres en contact
Merel 40-42
9781 XH Bedum
Contact opnemen Direct aanmelden

Begeleid wonen in een groepswoning in Bedum ten noorden van Groningen
Merel 40-42

Wonen

In het kort

Merel 40-42 in Bedum is een gezellige groepswoning met 24 uur per dag begeleiding. Rust en regelmaat zijn belangrijk op de woongroep. We zorgen zoveel mogelijk voor structuur, onder andere met vaste eet- en drinkmomenten. Bij ons ben jij als bewoner het belangrijkst. Er is veel ruimte voor jouw wensen en die van je familie.

Een echt thuis

De woning is ruim, licht en van alle gemakken voorzien. Er is ruimte voor 13 bewoners. Je hebt je eigen kamer waar je televisie kunt kijken of kunt internetten. De badkamer deel je met de andere bewoners.

In de mooie keuken eten we regelmatig samen of drinken we thee. Verder is er een gezellige gemeenschappelijke woonkamer met televisie.  Op het terras kun je in de zomer volop genieten.

Degenen die behoefte hebben aan een rustige omgeving kunnen ook naar dagbesteding op de woning.

De omgeving

De woning staat in de woonwijk Ter Laan in Bedum. Daar zijn ook andere woningen en voorzieningen van ’s Heeren Loo. 

Rijk aan groen

Ben je een liefhebber van natuur, dan zit je hier goed. In de buurt zijn een kinderboerderij en een park waar je lekker kunt wandelen. Ook kun je altijd een fietstocht maken tussen de omliggende weilanden.

Erop uit

Vanaf de woning is het ongeveer een kwartier lopen naar het centrum. Daar zijn gezellige cafés, winkels, een supermarkt, kapper en huisarts. Vind je het in Bedum te stil, ga er dan lekker op uit. Breng bijvoorbeeld een dagje door in het centrum van de stad Groningen, dat op 10 kilometer afstand ligt.

Dagbesteding

Het dagactiviteitencentrum voor senioren is op loopafstand of met de bus bereikbaar. Hier kun je snoezelen, maar ook schilderen of sporten. In de buurt is een zwembad.

Bij ons komen wonen?

Op Merel 40-42 wonen dertien actieve mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. De begeleiding is gespecialiseerd in de behandeling van ouderen en dementerenden. Er wonen ook mensen met gedragsproblemen. Door de verschillen in leeftijd en problematiek vullen de bewoners elkaar goed aan. Heb je interesse om bij ons begeleid te komen wonen, dan kun je altijd contact opnemen.

Adres

Merel 40-42
9781 XH
Bedum

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op