Adres en contact
Mezenhof 15
6733 SG Wekerom
Contact opnemen Direct aanmelden

Mezenhof 15a*
Mezenhof

Je komt net thuis van de dagbesteding. Je weet dat je thuis nog even wat voor jezelf kunt doen voordat het eten klaar is. Meestal luister je muziek of ga je naar de snoezelruimte. Als het eten klaar is, ga je aan de grote tafel zitten. Hier eet je gezellig samen met je huisgenoten en de begeleiders. Na het eten doe je nog een spelletje en dan is het alweer tijd om te gaan slapen.

In het kort

Mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking zijn welkom in de woningen aan de Mezenhof 13-15. Zij worden 24 uur per dag begeleid. De begeleiding zorgt voor structuur en duidelijkheid. Ook leert de begeleiding cliënten ander gedrag aan in plaats van bijvoorbeeld agressie.

Overdag gaan de bewoners naar dagbesteding. Daarnaast hebben de meeste bewoners eigen activiteiten in hun vrije tijd.

Woning

De woning is een twee-onder-een-kap woning met twee verdiepingen. In beide gedeeltes is een woonkamer met een open keuken. Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste slaapkamers zijn op de begane grond. Daar is een badkamer met bad. Op de eerste verdiepingen zijn ook slaapkamers. Daarnaast is er een douche, een toilet en een opslagruimte. Verder heeft de woning een snoezelruimte en een ruime achtertuin met terras.

Omgeving

De woningstaat op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Daar wonen ongeveer 200 bewoners. Op het park zijn voorzieningen voor werk, wonen en vrije tijd. Zo is er een kinderboerderij, een openluchttheater en voorzieningen voor wellness. Het park is ruim opgezet en is rustig en bosrijk. Er rijden weinig auto’s en er zijn veel fiets en wandelpaden. Alles op het park ligt op loopafstand. Dichtbij vind je het mooie gebied de Veluwe. Dit gebied is erg geschikt voor wandelingen.

Bij het woonzorgpark zijn twee bushaltes op loopafstand met bussen naar Apeldoorn en station Ede-Wageningen.

Voor wie?

De woningen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Daarnaast hebben een aantal bewoners een stoornis in het autisme spectrum (ASS). Ook komt moeilijk verstaanbaar gedrag voor (MVG). De leeftijd van de bewoners ligt tussen de 12 en 65 jaar.

Contact

Wil je meer weten over 's Heeren Loo? Of heb je een vraag? Klantcontact Landelijk helpt je graag op weg. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon, WhatsApp, e-mail of via social media. Net wat jij prettig vindt. Van maandag tot en met vrijdag zit Klantcontact Landelijk klaar om jouw vragen te beantwoorden. Van 08.30 uur in de morgen tot 17.30 uur in de avond.

Neem contact op